Metacafe De Gitti. Sıradaki?
-
baykalın İKTİDARA geldiği tek durum herhal:x
-
saçmalık baykalın şeysi ile ne alakası var saçma sapan konuşmuşsun hocam . herkesinki giriyor . bence problem sende .
-
HaLFDeviL bunu yazdı:
-----------------------------saçmalık baykalın şeysi ile ne alakası var saçma sapan konuşmuşsun hocam . herkesinki giriyor . bence problem sende .
-----------------------------
Hocam metacafe kapatıldı haberlere bakmıyonmu. Gerçi dinci medya yayınlıyo sadece. Chpnin tarafındaki medya haberlerde vermedi bile. -
MacuncuMacit bunu yazdı:
HaLFDeviL bunu yazdı:
saçmalık baykalın şeysi ile ne alakası var saçma sapan konuşmuşsun hocam . herkesinki giriyor . bence problem sende .
Hocam metacafe kapatıldı haberlere bakmıyonmu. Gerçi dinci medya yayınlıyo sadece. Chpnin tarafındaki medya haberlerde vermedi bile.
ee bunlar dünde kendi sitelerinde verdiler , onlarda kapansın amk aman ben girebiliyorum problem yok . -
HaLFDeviL bunu yazdı:
-----------------------------MacuncuMacit bunu yazdı:
HaLFDeviL bunu yazdı:
Hocam metacafe kapatıldı haberlere bakmıyonmu. Gerçi dinci medya yayınlıyo sadece. Chpnin tarafındaki medya haberlerde vermedi bile.
ee bunlar dünde kendi sitelerinde verdiler , onlarda kapansın amk aman ben girebiliyorum problem yok .
Videoyu metacafeden alıntı yapmışlar savcılık chpnin suç başvurusunu kabul etmemş -
yalaka medyadan bir zırva daha.Bu yobazlar a mahkemeden yüklü bir ceza kesildi ertesi gün böyle bişey yaptılar.Bu dalga bu sözde dinci gazeteyi batırır.demedi demeyin ibrahimler :)
-
hay ben bu nesrin baytokun...ah be baykal.
-
Of Baykal of. Arkadaşların dediği gibi site senden daha kıymetli. Bırak istifayı açıklama bile yapmadı. Hala akpyi başımızda tutmak için çaba sarfediyor adam.
-
FireX bunu yazdı:
Of Baykal of. Arkadaşların dediği gibi site senden daha kıymetli. Bırak istifayı açıklama bile yapmadı. Hala akpyi başımızda tutmak için çaba sarfediyor adam.
-----------------------------22 mayısta kongreleri varmış. deniz baykalda nesrin baytokta evli ya...
mesaj düzenle seçeneği yok oldu :)
-
Bir umut olay kesinleşirde gider diyoruz. Ama bugün Chp'nin yanında yer alan basın, haberini bile yapmadı. Sadece yobazların oyuncağı olarak kaldı. Millet inanmak istemiyor. Tabiki biz de yobazların iğrençliklerine karşı olsakta Baykal denen adamdan kurtulma gibi bir fırsatı da kaçırmamak lazım. Sonuçta ortada yattığı kadını milletvekili yapma gibi bir olayda var. Baykal fahişelerle sex partysi verse önemi yok. Kendi bileceği iş. Fakat siyasete sex karışması da ayrı konu. Umarım gidecek.