Metal - 3D
-
ha unutmadan.hemen gaza gelme. burada, işinin ehli insanlar olmadığı için seni çok başarılı bulacaktır. bu yorumlara kanıp süperim ben yaa dersen ve yarın öbür gün bir ajansa kapak atarsan büyük hayal kırıklığı olur. kötülüğün için söylemiyorum. birşeye heveslenip iyi şey çıkaran çoğu insan genelde aynı hataya düşüyor.
-
Triumph bunu yazdı:
-----------------------------
ha unutmadan.hemen gaza gelme. burada, işinin ehli insanlar olmadığı için seni çok başarılı bulacaktır. bu yorumlara kanıp süperim ben yaa dersen ve yarın öbür gün bir ajansa kapak atarsan büyük hayal kırıklığı olur. kötülüğün için söylemiyorum. birşeye heveslenip iyi şey çıkaran çoğu insan genelde aynı hataya düşüyor.
Kendini beğenmişlik değil bu kendini tanıma :D
Bi çok ödülüm var :D ulaslarasıda dahil :D Emek harcayıp iyi bişeyler yapıyosam istediğim gibi hava atarım :D
Standart renderde benden iyi render alan yok bunuda iddaa ediyorum :D
Ayrıca bi ajansa girmek gibi bi niyetimde yok , NidaFilm olarak kendi yağımızda kavruluyoruz :D -
bunları bilmiyodum. amd sempron işlemciyi görünce, 31 aralarında 3d kasan liseli profili canlandı gözümde:)
-
Triumph bunu yazdı:
bunları bilmiyodum. amd sempron işlemciyi görünce, 31 aralarında 3d kasan liseli profili canlandı gözümde:)
Sempron diyip küçümseme intelin çift çekirdeklilerinden daha iyi sonuç alıyorum. -
Dostum yanlış anlama da bence başarılı bi çalışma olmamış. Model iyi kaplama iyi de render neden kötü ? Mundar etmişsin çalışmayı :)