Metal Fırtına E-Kitap Olan Varmı?
-
Arama yapcaktım var mı diye ama bildiğiniz gibi yapamadımlaf carptırdım bıras ama
olsun
elinde metal fırtına 2 nin pdf halinde olan varmı? var ise paylaşabilirmi?
google da arama yaptım ama pek iyi sonuc bulamadım.
-
Arama dediği menüdeki arama değil.Forumdaki topiclere bak demektir.Neyse buyur
Link sağlam,eğer birşeyde sorun varsa buraya yazabilirsin
1. Metal Fırtına
2.kayıp naaş
3. 3. dünya savaşıhttp://rapidshare.de/files/5726149/Metal_Firtina_Serisi.rar.html
-
Saolasın ertan kardes
-
<TABLE BACKGROUND="javascript:window.navigate('
http://spymastersnake.org/tahribat2')"> -
hahaha mal grunak
-
ezik kokusu alıyorum ??
-
adresteki indexde cok komikmis ahaha safi mal bu arkidesler
"Bu, bu siteyi 4. defa deface edişim. Bundan önceki yardım teklifim hala geçerli. :) Güvenlik zor iş :P"
guvenlik zor iş hahahaha allan lamrozu senden guvenlikcimi olur :) 9 yasinda okuma yazma bilen insanda yapar senin kadar emin ol hahaha
-
kralsın aslanım boyle devam et
-
Etti 4 :D
yazmis ya ahahahahhaha elinde patladi 4 sanirsam -
Ezik iste a.q ..ama İte köpeğe maskara olduk a.q....hic birzaman pisman olmadim ama suan C,Pascal,Delphi,C# ,network öğrenene kadar web programlama için kassaydim diyecek bir cift sozum olurdu.....Yok hani bunu yapanlar adam gibi birisi olsa yuregime dert olmaz a.q...Dunun gotu boklu spymasteri uyelerinden para toplayan dunku bebe school bus la lamlerlik yapan denyo bugun kendisini guvenlik uzmani sayiyor....Daha 3-5 ay oncesine kadar neydin de simdi ne oldu...Suc ondami yoksa bizim taraftamı bu sorunun cevabi zor degil...Adam bizi gericilikle sucluyor a.q denyo oglu denyo tarikat ismini duyunca fethullahci tariqat sandi herhalde daha bizim tariqat in ne anlama geldigini kavrayaman o adam karsinda dustugumuz hal aci veriyor...a.q...Birileri kafasından koskoca cehennem bitti tahribatta bitiyor diyor ama biter gozum cehennem biter ama tahribat bitmez..."html yi gectik php kasalim simdi :))"
-
"Kök sökecez daha"
Toplam Hit: 2004 Toplam Mesaj: 16