folder Tahribat.com Forumları
linefolder Derin Konular
linefolder Metal Fırtına Gerçek Olur Mu ?_

Metal Fırtına Gerçek Olur Mu ?_

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tabela Fatihi
    kaygusuz
    kaygusuz's avatar
    Erkek

2005 yılında heryere adını duyurmuş bi kitap çok ilgi çektiği için içindeki yazılar insanı manyak duruma getirdiği için herkes beğeniyle okumuştur

ama çoğumuz inanmamışızdır abd ile savaş olacağına /ki hala inanmıyom/ şimdi durumlar değişti işte kitaptaki cümlelerin yavaş yavaş kaynaştığını görüyoruz

ab ve natoya karşı sert bi tavır sergiledik zaten iyide oldu ıraktan sızma patlayıp ankaraya ordan istanbula gibi saldırılar aklıma gelmiyor değil şu saatten sonra

sonuçta abd bizim düşmanımız %80 türk milleti böyle görüyor iç anadolu sosyetik vesaire emperyalist olduğu için insanları yok ettiği için zaman kötü zaman

ben ilk baktığımda tamamen bi bilim kurgu felsefesi olarak bakıp dalga bunlar demiştim şimdi derinin kuyruğu sıvanıyor gibi halde durumlar

sonumuz hayr olsun/ Ben inanıyorum ki bize saldıranlara türkiyemin heryerinden karşılık gelecektir o yüzden korkum yok// 

Türkiye’deki emekli yaşlı insanları sevmiyorum. Ailemde emekli olanlarda dahil. Geleceğimizin çalınmasına izin verdiler. Umarım ızdırap dolu bir çileli hayat çekip elveda deyip bu dünyadan gidersiniz. Siz gençleri zırnık düşünmediniz hayallerini mahvettiniz.14.500TL ile hiçbirşey almadan karnınızı doyurun gelecek nesili düşünmeden yaşadığınızı sanıp gidin bu dünyadan.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Fistandantilus
    Fistandantilus's avatar
    Erkek
    olmaz

Fakat söyleyin kardeşlerim; insanlığın bir ereği eksikse, eksik değil midir- bizzat kendisi de?
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    amele_2
    amele_2's avatar
    Erkek

umarım olur.(muhtemel savaş senaryosu için geçerli tabi durduk yere olmasın istemem.)

türkiye bu serinin sonunda dünyanın yeni süper gücü oluyor.tüm dünya türkiyenin kanıtlanmış askeri gücüne bağımlı kalıyor.ve nükleer savaşı türkler engelliyordu.

serinin tüm kitaplarını okudum gerçekten filme çekilecek kadar harika bi seri 

Ardından yüz köpek havlamayan kurt, kurt sayılmaz..
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sigortacı
    DJ_Alper
    DJ_Alper's avatar
    Bilgi/Destek Madalyası
    Erkek
    ya aynı konuyu kapsayan hergün farklı bktan bktan konular açıyorsunuz dün abd ile türkiye savaş yapsa vardı bugün bu Allahım ya Gereksiz

Sorularınızı cilginsigortaci@gmail.com a yazabilirsiniz cevaplar instagram sayfasında >>>instagram/cilginsigortaci/ █║▌│█│║▌║││█║▌║▌║
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tabela Fatihi
    kaygusuz
    kaygusuz's avatar
    Erkek

DJ_Alper bunu yazdı:
    -----------------------------
    ya aynı konuyu kapsayan hergün farklı bktan bktan konular açıyorsunuz dün abd ile türkiye savaş yapsa vardı bugün bu Allahım ya Gereksiz

konunun içine etme seni uykudan kaldırıp askere alırlarsaa görürüz :) 

Türkiye’deki emekli yaşlı insanları sevmiyorum. Ailemde emekli olanlarda dahil. Geleceğimizin çalınmasına izin verdiler. Umarım ızdırap dolu bir çileli hayat çekip elveda deyip bu dünyadan gidersiniz. Siz gençleri zırnık düşünmediniz hayallerini mahvettiniz.14.500TL ile hiçbirşey almadan karnınızı doyurun gelecek nesili düşünmeden yaşadığınızı sanıp gidin bu dünyadan.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Nikoteen
    Nikoteen's avatar
    Erkek
    ilk defa sana katılıyorum a.Q :D

Troubles'll come & they'll pass
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ricin
    ricin's avatar
    Erkek
    bu kıtapları buyuk istipharatçılar yazdırmış galiba buyuk devlet adamalrı felan bn öyle duydum...ne iştir bilen vamrı.?

üniversite öğrencilerine devre tasarımı yapılır...! tekdag-elektronik.blogspot.com/
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sigortacı
    DJ_Alper
    DJ_Alper's avatar
    Bilgi/Destek Madalyası
    Erkek
    ganimet bunu yazdı:

DJ_Alper bunu yazdı:

konunun içine etme seni uykudan kaldırıp askere alırlarsaa görürüz :) 

Sen bunu yazınca beni askere almayacaklarmı saçma ya bu konular tartışılır ama çok tartışıldı foruma bakarsan en az bununla ilgili 10-15 konu bulursun. Gereksiz bence

Sorularınızı cilginsigortaci@gmail.com a yazabilirsiniz cevaplar instagram sayfasında >>>instagram/cilginsigortaci/ █║▌│█│║▌║││█║▌║▌║
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HackMan
    HackMan's avatar
    Erkek

Metal fırtına gerçek olabilir.

Çünkü bor gerçekten çok kıymetlenecek. Ama amerikanın bu işi tek başına yapabileceğini düşünemiyorum... Adamların götü tutmaz. Ama mesala diğer super güçler ile birleşim türkiyeyi bölmeye çalışabilirler... İşte o zaman işimiz yaş. Ama zaten biz türklerin nasıl iman gücüne sahip olduklarınıda biliyorlar bunlar... Biraz çekinebilirler ama öyle görünüyor ki sorun tek bor değil... Bor ve Su dicle ve fırat aktıkça akıyor :)

Valla super güçler birleşip saldırabilirler yani su ve bor çok değerli olacaklar.

İşin en kıç yanı ise boru işeletemememizdir... Ulan getirtsek iki tane mühendis uzakdoğudan işleseler ulan yaşarız bee... Ama biz işletmeye başladığımız anda diğer güçler bundan faydalanmak isteyeceklerdir. Ya politik yönden yada direk savaş ile... Bilemiyorum yani... Oladabilir olmayadabilir... Ula fazla kurtlar vadisi filan izlemeyelim haciler :)))

Sevmekten Korkmuyorum; Kitabını çalıştım... Başımdan geçmişi var; her cefaya alıştım...
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ZaYGo
    ZaYGo's avatar
    Erkek
    sadece bor değil. büyük israil devletinin anadoludada toprakları var.(israillier öle sanıyo:)) ) Toryum madeni içinde gelebilirler.Su kaynaklarımız gelecek 50 yıl için önemli olabilir ancak küresel ısınma böle devam ederse 100 yıl sonra su mu yok.Ama madenlere sahip olmak için türlü katakulleyle ülkeyi bölmeye çalışcaklardır.

Bilgisayar Yazılım & Donanım
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Fistandantilus
    Fistandantilus's avatar
    Erkek
    ricin bunu yazdı:
    bu kıtapları buyuk istipharatçılar yazdırmış galiba buyuk devlet adamalrı felan bn öyle duydum...ne iştir bilen vamrı.?

yapmayın etmeyin arkadaşlar. insanların egolarını tatmin etmek için yayına sürülmüş kurgu kitapları bu kadar büyütmeyin. halkımızı uyutuyorlar bu kitaplarla. millet "ohh biz süperiz" dior, sora ülke olarak gerçek hayatta ebemiz skilirken koyun gibi oturuyorlar.. yapmayalım etmeyelim..

Fakat söyleyin kardeşlerim; insanlığın bir ereği eksikse, eksik değil midir- bizzat kendisi de?
Toplam Hit: 1945 Toplam Mesaj: 12