Metal Fırtına Gerçek Olur Mu ?_
-
2005 yılında heryere adını duyurmuş bi kitap çok ilgi çektiği için içindeki yazılar insanı manyak duruma getirdiği için herkes beğeniyle okumuştur
ama çoğumuz inanmamışızdır abd ile savaş olacağına /ki hala inanmıyom/ şimdi durumlar değişti işte kitaptaki cümlelerin yavaş yavaş kaynaştığını görüyoruz
ab ve natoya karşı sert bi tavır sergiledik zaten iyide oldu ıraktan sızma patlayıp ankaraya ordan istanbula gibi saldırılar aklıma gelmiyor değil şu saatten sonra
sonuçta abd bizim düşmanımız %80 türk milleti böyle görüyor iç anadolu sosyetik vesaire emperyalist olduğu için insanları yok ettiği için zaman kötü zaman
ben ilk baktığımda tamamen bi bilim kurgu felsefesi olarak bakıp dalga bunlar demiştim şimdi derinin kuyruğu sıvanıyor gibi halde durumlar
sonumuz hayr olsun/ Ben inanıyorum ki bize saldıranlara türkiyemin heryerinden karşılık gelecektir o yüzden korkum yok//
-
olmaz
-
umarım olur.(muhtemel savaş senaryosu için geçerli tabi durduk yere olmasın istemem.)
türkiye bu serinin sonunda dünyanın yeni süper gücü oluyor.tüm dünya türkiyenin kanıtlanmış askeri gücüne bağımlı kalıyor.ve nükleer savaşı türkler engelliyordu.
serinin tüm kitaplarını okudum gerçekten filme çekilecek kadar harika bi seri
-
ya aynı konuyu kapsayan hergün farklı bktan bktan konular açıyorsunuz dün abd ile türkiye savaş yapsa vardı bugün bu Allahım ya Gereksiz
-
DJ_Alper bunu yazdı:
-----------------------------
ya aynı konuyu kapsayan hergün farklı bktan bktan konular açıyorsunuz dün abd ile türkiye savaş yapsa vardı bugün bu Allahım ya Gereksiz
-----------------------------konunun içine etme seni uykudan kaldırıp askere alırlarsaa görürüz :)
-
ilk defa sana katılıyorum a.Q :D
-
bu kıtapları buyuk istipharatçılar yazdırmış galiba buyuk devlet adamalrı felan bn öyle duydum...ne iştir bilen vamrı.?
-
ganimet bunu yazdı:
-----------------------------DJ_Alper bunu yazdı:
-----------------------------konunun içine etme seni uykudan kaldırıp askere alırlarsaa görürüz :)
Sen bunu yazınca beni askere almayacaklarmı saçma ya bu konular tartışılır ama çok tartışıldı foruma bakarsan en az bununla ilgili 10-15 konu bulursun. Gereksiz bence -
Metal fırtına gerçek olabilir.
Çünkü bor gerçekten çok kıymetlenecek. Ama amerikanın bu işi tek başına yapabileceğini düşünemiyorum... Adamların götü tutmaz. Ama mesala diğer super güçler ile birleşim türkiyeyi bölmeye çalışabilirler... İşte o zaman işimiz yaş. Ama zaten biz türklerin nasıl iman gücüne sahip olduklarınıda biliyorlar bunlar... Biraz çekinebilirler ama öyle görünüyor ki sorun tek bor değil... Bor ve Su dicle ve fırat aktıkça akıyor :)
Valla super güçler birleşip saldırabilirler yani su ve bor çok değerli olacaklar.
İşin en kıç yanı ise boru işeletemememizdir... Ulan getirtsek iki tane mühendis uzakdoğudan işleseler ulan yaşarız bee... Ama biz işletmeye başladığımız anda diğer güçler bundan faydalanmak isteyeceklerdir. Ya politik yönden yada direk savaş ile... Bilemiyorum yani... Oladabilir olmayadabilir... Ula fazla kurtlar vadisi filan izlemeyelim haciler :)))
-
sadece bor değil. büyük israil devletinin anadoludada toprakları var.(israillier öle sanıyo:)) ) Toryum madeni içinde gelebilirler.Su kaynaklarımız gelecek 50 yıl için önemli olabilir ancak küresel ısınma böle devam ederse 100 yıl sonra su mu yok.Ama madenlere sahip olmak için türlü katakulleyle ülkeyi bölmeye çalışcaklardır.
-
ricin bunu yazdı:
bu kıtapları buyuk istipharatçılar yazdırmış galiba buyuk devlet adamalrı felan bn öyle duydum...ne iştir bilen vamrı.?
yapmayın etmeyin arkadaşlar. insanların egolarını tatmin etmek için yayına sürülmüş kurgu kitapları bu kadar büyütmeyin. halkımızı uyutuyorlar bu kitaplarla. millet "ohh biz süperiz" dior, sora ülke olarak gerçek hayatta ebemiz skilirken koyun gibi oturuyorlar.. yapmayalım etmeyelim..