Metal Fırtına Seri Hakkında Bilgi

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Emrow
    Emrow's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

Metal Fırtına 2 Kayıp Naaşta Atatürk'ün kayıp naaşının İsrailli'lerin elinden kurtarılması anlatılıyor hocam oralar ilginçti.

Kurtuluş'u pek beğenmedim ama diğer yazar daha fantastik yazıyor.İşin aksiyonuna değil kurgusuna bakıyor diyebilirim. 

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sipidik
    sipidik's avatar
    Erkek
    amele_2 bunu yazdı:
    -----------------------------

bide şu açıdan bakın

yıllarca amerikan sineması ve yazarları kendi süper güçlerini ve süper kahramanlarını size kakaladı.

(süperman batman captain america fantasticfour) onlara ses çıkarmadan "way a.q züppermen işte" diye izleyen bünyeleriniz, neden bir türk süper kahramanına yada rambosuna böyle antipatik yaklaşıyor?

son derece başarılı kitaplar bence.

okurken sahneleri hayal edebiliyorsunuz.

bence filme çekilmeye başlasa rekor kırar 

-----------------------------

bakh asla bi insanın seneryosunu eleştirmem.. adamın hayal dünyasıdır kendi bilim kurgusudur.. isterse çipi anal yoldan içine alsın hiç sorun deil... benim sorunum işin edebi yönüyle adam sana 

süper meni öyle bi anlatıo öyle bi kurguluyoki.. nasıl desem haa bööle bi adam olsa harbiden şunlar şunlarda şöyle davranır dersin.. ben türk kahramana falan karsı değilim ama adamın yazarlıgı yok kardeşim.. beceremiosan 30 kitap cıkarmanın anlamı yok..

NesTo | same shit diffirent asshole
Toplam Hit: 2058 Toplam Mesaj: 13