Metal Kaybı Olmadan Bıçak Ve Kılıç Nasıl Bilenir?
-
hipokondriyak bunu yazdı
https://www.youtube.com/watch?v=8oT9jyD8OkQ&list=PLJ2BJwmOf5XqCEaXOLyMnaKvp5Qjp2u3P
videoda bıcagı 3 f farklı materyal ıle 4 ıslemle bıledi.
1.sı elmas bıley tasının elmas yuzeyı ıle bıledı acının mutfak bıcagı ıle aynı olmadıgını bıcak ıle tas arasındakı acının daha fazla oldugu soyledı
sonra arkası ıle bıledı.
2.sıde su tası ıle bıledı
3. de derı ıle bileme yaptı. masat denılen derı sanırım.
ben bır de yag tası dıye bır bıley tası gormustum
vıdeodakı bıcakta güzel birşeye benziyor outdoor ıcın bu tarzda var mı onerın bıcak ? telden yazsanda olur @retret
outdoor için coldsteel yerine cabelas.com/category/Knives-Tools/104740380.uts ürünlerine bakmak daha cazip, ömürlük malzemeler satıyorlar, cabelas fantaziye kaçmadan gündelik kullanımlar outdoor kullanımlar için güzel şeyler üretiyor yani bozulsa da üzülmezsin pek, colsdteel daha fantastik ürünleri olan bir firma, pala ve kılıçları çok güzel, orman palası var bende böğörtlüklenlik alanlara dalıyorum yazın bir seferde 8 kilodan aşağı toplamıyorum, benden sonra oradan fil geçmiş gibi oluyor, toplama alanı için kendime yol açıyorum sadece kuşların erişebildiği böğörtlenleri talan ediyorum biraz da tımar olmuş oluyor o bölgeler. malzeme bu avmarketi.com/asp/product/170744/Cold-Steel-Celik-Pala
kılıç coldsteel katana sword bilemek bileylemek pıçak bıçak ekmek bıçağı