METAL MÜZİK İLE...

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    cronos23
    cronos23's avatar
    Erkek
    baba aslında biz içine kapanık değiliz sadece fazla düşünüyoruz.o yuzden öle geliyo sana.işin aslı gerçek rock felsefesini anlayanlar boş konuşmaz fazla.o yuzden dışardan bakılınca sessiz görünümlüdürler.ama adam gibi konularla ilgili konuşmak isterseniz bakın ortaya neler çıkıyor.şimdiki nesil.pop-top diye sallanıp gidiyo.dünya umurlarında değil.o yüzden bu tavır batar onlara.

gözlerim uzakları arıyor gelecek olandan habersiz..........
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    bleach
    bleach's avatar
    Erkek
    "metal dinleyenler" diye genelleme yapmak doğru olmaz ama içlerinde ezik, utangaç, v.b. gibi tipleri görmek mümkün ama bunu her müzik türünü dinleyenlerdede görmek mümkün. Bu daha çok insanın içinde bulunduğu psikoloji ile alakalı.
    unutmadan: (Genel olarak) Bir insan metal dinlemeye, ya özenerek yada içinde bulunduğu kaos/paradox anında başlar ve bu durum (genellikle 13 ila 20 yaş arasında olur)

I prefer to stay alone as odd instead of to be a usual one like you
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    FOAL
    FOAL's avatar
    Erkek
    g_k_n kornun did my time parçasını nerden buldun bir zahmet ya süle ya mail at
    emrahuz@yahoo.com
    bende black sabath dinlerim hiha hu

aynı hatayı tekrar yapma yapılacak cok hata var
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Deadnightwarrior
    Deadnightwarrior's avatar
    Erkek
    zaten o G_K_N ın metal dinlediğini söylemeye 1000 şahit ister
    o ne playlist öyle rezalet
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Quarion
    Quarion's avatar
    Erkek
    FOAL bunu yazdı:
    -----------------------------
    g_k_n kornun did my time parçasını nerden buldun bir zahmet ya süle ya mail at
    emrahuz@yahoo.com
    bende black sabath dinlerim hiha hu
    -----------------------------

yeni albumu satısa cıktı ve bitti bile heryerde yok satıyo korn u cok seviyosan bence korsan isine bulsma yeni album cok hos olmus adamlarının emeginin karsılıgını vermek lazım, ama mutlaka yapıcam diyosan kazaa fln gibi programlarla istedign sarkıyı bulabilirsin

Nothing changes, just re-arranges, for me, this time.!
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Deadnightwarrior
    Deadnightwarrior's avatar
    Erkek
    Bravo
    işte bu kadar!!
    arkadaş herşeyi özetlemiş
    Nu-metal ciler haddinizi bilin içinde metal sözcüğü geçtiği için metalci sanmayın kendinizi
    adımıza da leke bulaştırmayın
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Dragontr
    Dragontr's avatar
    Erkek
    Wallahi uzun zamandan beri Metal Dinlerim...

Beni Bilen Bilir İçime kapanık sayılmam
    Arkadas cevrem ve muhabbettim iyidir.. Ama Bazı Ortamlarda Bosu Bosuna Vakit geçirmektense Nokia 5510 telefonumun Kulaklıklarını takıp Pentagram veya iced Earth veya Caninibal Corpse Dinlemek daha iyidir.
    Arada sırada Bazı arkadaslar ne kadar soguk adamsın katıl muhabete derler bence içine kapanıklık böle ortaya cıkıyor...
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    real_crazy
    real_crazy's avatar
    Erkek
    bab lar ben e yeni katıldım tahriye ayrıca harbi metalciyim hiiç de icine kapanık sayılmam daha cok isyan ve özgürlük bulurum metal sarkılarda

sırtımı dayayacak bir dost değilde yoksa bir tasım varsın vurulsun basım ^^CrAzY^^
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    real_crazy
    real_crazy's avatar
    Erkek
    in esir like an eagle

sırtımı dayayacak bir dost değilde yoksa bir tasım varsın vurulsun basım ^^CrAzY^^
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    nocturnal_mortum
    nocturnal_mortum's avatar
    Erkek
    öncelikle ben metal müzik dinliyorum türü farketmez ve kendimi metalci olarak görmüyorum.1.si sizce metalci ne demek...digeri ise g_k_n arkadaşımın winamp playlistini göstermesini güç gösterisi yada hava atma seansı olarak görüyorum.bir kere yazıp hava atmaya kalkmışsın ama dinledigi grupların hepsi piyasa gruplar..paranın kölelerini dinlemeye devam et.

death to for money metal
    black metal ist krieg

aranılan adam ercü geri döndü.banka kredilerine kefil,okeye dördüncü,halı saha maçlarınıza kaleci hatta nikahınıza şahit bile olurum.artık bende sosyalleşmek istiyorum.
Toplam Hit: 5374 Toplam Mesaj: 23