Metal Müzikten Hoşlananlar Lütfen Baksın
-
manyaki bunu yazdı:
-----------------------------
Triumph bunu yazdı:
-----------------------------kartalkethuda bunu yazdı:
hocam naaptınız siz? konsere konyaya geliyo musunuz? manyak güzeller. bu sizmisiniz kim bunlar? çok heyecanlandım. cradle of filth 1. sırada bu indirdiğim afi, gob, bubba sparx... tan önce 2. sırada. helal. alkış.
-----------------------------şaka mısın?
salla hocam nedense dalga geçme gereği duymuş
-----------------------------kim hoca? ben mi. niye dalga geçem yav. sana gaz vermek için abarttım tmm ama çok beğendim. hem ankaralıyım ve konyada öğrenciyim. 9 ay konyada 3 ay ankarada yaşıyorum. ben kimseyle ne dalga geçerim ne küçük görürüm. hem ortada dalga geçilecek bir konu yok. çok kalbimi kırdınız.
-
Vokal çok teknik hoşuma gitti bayağı ama biraz daha geliştirmeli kendisini nefes yetersizliği var :P
-
solistimiz bize gelene kadar davulcuydu bizim içinde süpriz oldu sesinin amon amarth a yatkın olması :)
-
kardeş ben konser festival parti organizasyon işleri yapıyorum bir ara görüşürüz inşallah =)
-
Triumph bunu yazdı:
manyaki sana tavsiyem yorumların birçoğunu sallama.ağır konuşacam ama müzik icrasından zerre kadar anlamayanlar haybeye gaz vermişler.
-----------------------------Hacı harbiden de ağır konuşmuşsun. İyi kavramı görecelidir. Biz profesyonel bi grupla karşılaştırıp da "güzel olmuş, süper olmuş" demiyoruz. Adamlar daha ilk demoyu çıkarmışlar, devam etsinler, hevesleri kırılmasın diye beğendiğimizi söylüyoruz. Adamlar amaör ruhla çalışıyorlar, profesyonellerden daha istekli, daha zevkli, daha kendini vererek, daha para, ticaret amacı gütmeden.
Tamam yorum yazanlar belki senin kadar bilmiyorlardır müziği ama bu hiç de anlamadıkları anlamına gelmez. En azından hepsinin..
-
ooooo kimler varmıs :)
kalmah hayranı arkadasım benim x) ( sanırım tek ortak yonumuz buydu... ) neyse :D
demoları dinledim hosuma gittide bateri biraz öne cıkmıs gibi geldi
ama daha yeni bi grupmussunuz ve tam bi tarz yakalayamamışssınız
ama sölüyebilceim bişi varsa bu vokal gercekten death e yatkın... death soundunu tam olarak yakaladıgınızda cok cok cok güzel olur eminim
gruba arkadan gaz vercek eleman lazımsa ayda 500 ytl ye işe baslayabilirim :D cok pis gazlarım xP
-
haha teşkler :) gaz ii olur ama okr para ne gezer :D eyw yinede :)
-
bass da calarım bak xP
-
indiriyorum bakalım nası :) tabiki duayen degiliz ama fazlasıyla metal dinleyicisi olarak yorum yapıcam :)
-
kartalkethuda;
'kalbimi kırdınız' cümlesini kurduğun için kendi adıma senden özür diliyorum.benim sana şakamısın deme nedenim birbirinden alakasız grupları yazman ve vaay süpersiniz şeklinde abartılı tepki vermenden dolayıydı.aslında kalbinin kırılmasına gerek yok.çünkü manyakii'de seni yanlış anladı bende keza öyle.barıştık dimi.
stigmata;
ben seni kastetmiştim.sende benzer tepki vermişsin ama senin o tepkiyi verme nedenini biliyorum.forum standartlarına göre çok iyi iş çıkarmışlar.benim tepki verdiğim konu kollektif olarak birkaç arkadaşın abartıya yakın tepkileriydi.ayrıca görecelik bu konunun dışında kalır.sonuç itibari ile ortada hücum kayıtla yapılan iki tane cover var.kesinlikle küçümsemiyorum.sonuna kadar destekliyorum.iyi çalmışlar.ama verilen tepkiler sanki rachmaninov konçertosunu heavy metal tarzında yorumlamışlar gibi.sonuç itibariyle değişikliğe uğramadan çalınmış 2 cover parçası.ha güzel çalmışlar sonuna kadar helal olsun ama çok süpersiniz demek için henüz erken.kendi şarkılarından oluşan demolarını dinlemek dileği ile..