Metal Müzikten Hoşlananlar Lütfen Baksın

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kartalkethuda
    kartalkethuda's avatar
    Erkek
    manyaki bunu yazdı:
    -----------------------------
    Triumph bunu yazdı:

kartalkethuda bunu yazdı:
    hocam naaptınız siz? konsere konyaya geliyo musunuz? manyak güzeller. bu sizmisiniz kim bunlar? çok heyecanlandım. cradle of filth 1. sırada bu indirdiğim afi, gob, bubba sparx... tan önce 2. sırada. helal. alkış.

şaka mısın?

salla hocam nedense dalga geçme gereği duymuş

kim hoca? ben mi. niye dalga geçem yav. sana gaz vermek için abarttım tmm ama çok beğendim. hem ankaralıyım ve konyada öğrenciyim. 9 ay konyada 3 ay ankarada yaşıyorum. ben kimseyle ne dalga geçerim ne küçük görürüm. hem ortada dalga geçilecek bir konu yok. çok kalbimi kırdınız. 

maşiyi görüyon mu maşiyi?
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Caduceus
    Caduceus's avatar
    Erkek
    Vokal çok teknik hoşuma gitti bayağı ama biraz daha geliştirmeli kendisini nefes yetersizliği var :P

wollt ihr den totalen krieg ?
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    manyaki
    manyaki's avatar
    Erkek
    solistimiz bize gelene kadar davulcuydu bizim içinde süpriz oldu sesinin amon amarth a yatkın olması :)

since 2005 // tbt
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Abendrot
    Abendrot's avatar
    Erkek
    kardeş ben konser festival parti organizasyon işleri yapıyorum bir ara görüşürüz inşallah =)

Ode To Melancholy.. Acı Ve Şarap..Verebileceğin En Ölümlü Tadı Ver Bana!..
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    JPriest
    JPriest's avatar
    Erkek

Triumph bunu yazdı:
    manyaki sana tavsiyem yorumların birçoğunu sallama.ağır konuşacam ama müzik icrasından zerre kadar anlamayanlar haybeye gaz vermişler.

Hacı harbiden de ağır konuşmuşsun. İyi kavramı görecelidir. Biz profesyonel bi grupla karşılaştırıp da "güzel olmuş, süper olmuş" demiyoruz. Adamlar daha ilk demoyu çıkarmışlar, devam etsinler, hevesleri kırılmasın diye beğendiğimizi söylüyoruz. Adamlar amaör ruhla çalışıyorlar, profesyonellerden daha istekli, daha zevkli, daha kendini vererek, daha para, ticaret amacı gütmeden. 

Tamam yorum yazanlar belki senin kadar bilmiyorlardır müziği ama  bu hiç de anlamadıkları anlamına gelmez. En azından hepsinin..

Sen hiç kaval çaldın mı?
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    qaMbLer
    qaMbLer's avatar
    Erkek

ooooo kimler varmıs :)

kalmah hayranı arkadasım benim x)  ( sanırım tek ortak yonumuz buydu... ) neyse :D

demoları dinledim hosuma gittide bateri biraz öne cıkmıs gibi geldi

ama daha yeni bi grupmussunuz ve tam bi tarz yakalayamamışssınız

ama sölüyebilceim bişi varsa bu vokal gercekten death e yatkın... death  soundunu tam olarak yakaladıgınızda cok cok cok güzel olur eminim

gruba arkadan gaz vercek eleman lazımsa ayda 500 ytl ye işe baslayabilirim :D cok pis gazlarım xP  

Burdan bütün kızlara sesleniyorum. Malın Varsa Zekatını Vereceksin Kardeşim
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    manyaki
    manyaki's avatar
    Erkek
    haha teşkler :) gaz ii olur ama okr para ne gezer :D eyw yinede :)

since 2005 // tbt
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    qaMbLer
    qaMbLer's avatar
    Erkek
    bass da calarım bak xP

Burdan bütün kızlara sesleniyorum. Malın Varsa Zekatını Vereceksin Kardeşim
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ultrAsker
    ultrAsker's avatar
    Erkek
    indiriyorum bakalım nası :) tabiki duayen degiliz ama fazlasıyla metal dinleyicisi olarak yorum yapıcam :)

i ve got nothing against god. its his fan club i cant stand.
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Triumph
    Triumph's avatar
    Erkek

kartalkethuda;

'kalbimi kırdınız' cümlesini kurduğun için kendi adıma senden özür diliyorum.benim sana şakamısın deme nedenim birbirinden alakasız grupları yazman ve vaay süpersiniz şeklinde abartılı tepki vermenden dolayıydı.aslında kalbinin kırılmasına gerek yok.çünkü manyakii'de seni yanlış anladı bende keza öyle.barıştık dimi.

stigmata;

ben seni kastetmiştim.sende benzer tepki vermişsin ama senin o tepkiyi verme nedenini biliyorum.forum standartlarına göre çok iyi iş çıkarmışlar.benim tepki verdiğim konu kollektif olarak birkaç arkadaşın abartıya yakın tepkileriydi.ayrıca görecelik bu konunun dışında kalır.sonuç itibari ile ortada hücum kayıtla yapılan iki tane cover var.kesinlikle küçümsemiyorum.sonuna kadar destekliyorum.iyi çalmışlar.ama verilen tepkiler sanki rachmaninov konçertosunu heavy metal tarzında yorumlamışlar gibi.sonuç itibariyle değişikliğe uğramadan çalınmış 2 cover parçası.ha güzel çalmışlar sonuna kadar helal olsun ama çok süpersiniz demek için henüz erken.kendi şarkılarından oluşan demolarını dinlemek dileği ile..

Toplam Hit: 3945 Toplam Mesaj: 38