Metal Veya Çelik Bıçakların Sebze Ve Meyve Üzerindeki Etkisi
-
http://www.yakaladinyakaladin.com/bambu-ahsap-bicak.html
bu rada ki haber ne kadar doğru bunun gerçeklik payı var mı ?
-
dx.com da satilan seramik bicaktan almistim elma falan kesip birakinca kararmiyodu kahverengi falanda olmuyodu
edit: linkteki yaziyi okudum da , cok sikmislar amk
-
abi ne kadar sağlam bir şey acaba :D xrayden bununla geçip uçak kaçırabilir miyiz ki :D
-
iki gün sonra yiyecegim meyve yada sebzeyi neden bu gün doğruyupta dolaba koyuyum anlayamadım.
-
demir ve oksijenin etkisi doğrudur. fakat bıçakla kestik diye hemen demir tepkimeye girmez. malı satmak için sıkmışlar da sıkmışlar. bilmesek meyvelerde barut var bıçakta ateş var sanıcaz.
-
Eheheheeheh komiklermiş.
-
-
hacı bizim lisedeki biyoloji hocası hep derdi kesmeyin vs. vitamini gidiyor deye
-
hikaye ya =D plastik ürünlerde kanserojen var diye agladılar agladılar sora bi baktık cam sise fabrikası kurmus ipneler =D
-
Bunu nasıl bileylicez la :D
-
valla iyi kesermi etkisi nedir bilmem ama hakikaten ben kendi açimdan yemeği mesela ahşap kaşikla degilde metal kaşıkla karıştırınca pişerken
cok bariz bi tad farkı oluyor özellikle çorbalarda çok etki oluyor .