Metal Yada Ahsaba Yazi Yazabilecek Murit?
-
ufak cnc makinalari var onlardan olan birine yaptirabilirsin veya git sanayiye orada sor cnc ile ugrasan firmalara veya kuyumcularda ufak matkaplarla metal uzerine yazi yazaniliyor ama cnc kadar duzgun olmaz
-
Jubei bunu yazdı:
-----------------------------Reberals bunu yazdı:
-----------------------------VideoJockey bunu yazdı:
-----------------------------swordfish bunu yazdı:
-----------------------------alapolina bunu yazdı:
-----------------------------İŞLEMECİLİKTEN ANLAMAM
-----------------------------Arızamısın
-----------------------------Post kasıyor konu açabilmek için.
-----------------------------
Diğer mesajlarına baktımda bu eleman ya mal yada incici
-----------------------------
benim anlamadığım bu alapolina nasıl oluyorda kefil olmadan üyü olabiliyor ?
-----------------------------üye alımı açıldı, bu da meyvesi, üşenmedim forumdaki bütün postlarını okudum, 2 byte etmez amk. Dışarıda dalga geçtiğimiz elemanlar foruma dolmaya başladı.
-
10 dakikanızı almayacak bir şey istedik yapmayacak yada yapamayacaksanız tatava yapmanın alemi yok.
-
Triumph bunu yazdı:
-----------------------------10 dakikanızı almayacak bir şey istedik yapmayacak yada yapamayacaksanız tatava yapmanın alemi yok.
-----------------------------Sen Cnc yada pantografın saatinin Kaç usd olduğunu biliyormusun ? 10 dk nızı almayacak işmiş.
Arkadaş bide utanamdan hayrına demiyorlarmı sanki dua istiyorlar ya
-
ilk mesajın ilk cümlesini tekrar oku ondan sonra tekrar yorum yap. ampır ampır ironi peşinde koşacağına efendi gibi, hayır hocam o işler hayrına olmaz çünkü pahalıdır deseydin konu buralara gelmezdi. benim o ilk cümleyi kullanma sebebim bu işlerin piyasası hakkındaki cehaletimi belirtmek içindi. ayrıca burada bir sürü meslek lisesi öğrencisi var. biraz da onların yapabileceğini düşünerekten hayrına ibaresini koydum.
-
istanbuldayım daha dün iş arkadaşımın nişanlısıyla resimlerini bilgisayar ortamında çizdim ve cnc işledim...