Metalciyim Ve Ucuz Giyinmek İstiyorum Diyorsan...
-
Burası Abd olsaydı metalinde rapinde cok kolay bulurduk kıyafetlerini.
-
Bu siteden 2-3 ay önce Sancezz Pantolon almıştım W1042 modeliydi hala ölemi bilmiyom :D
-
ben tişört bastırıyorum 13 milyona
-
bayzin bunu yazdı:
-----------------------------Edit: Rapcilerin falan böle bi dükkanları yok mu yav pislick haric ( İstanbulda )
-----------------------------harbi yokmu başka ?? , gerçi buralarda pislick bile yok :)
-
Komik ya :) Şu dinlenilen müzikle giyimi - kuşamı birleştiriyorlar ya :) Ciddi komik geilyor ... :) İnsanlar okadar acayip düşünceler içindeki black metal dinleyen adam iillakimi siyah giyinip böğürmesi gerekiyor ? :)
Neyse..
-
bayzin bunu yazdı:
-----------------------------Fiyatlar bence pek ucuz değil normal.
Metalcilere söleyeyim daha geçen hafta Kadıkoy akmara gittim 10 Ytl ye aynen böyle metalci t-shirtleri vardı.Hatta komik esprili t-shirtler falan var 15 kağıda oralarda bulursunuz.Sweat-shirtler 20 Ytl idi.Ama dikkat ettim hepsi metal ve rock müzik dinleyenlerin giydiği türden şeylerdi.
Bunun dışında komik esprili falan arıyanlar için yine Ümraniyede bir yer var.
Edit: Rapcilerin falan böle bi dükkanları yok mu yav pislick haric ( İstanbulda )
-----------------------------
istiklal caddesi/beyoglu is merkezi'nde mazot'a git.
emre abi var orda güzellik yapar :D
yeni sezon ürünler gelmiş geçen bi ugradımda tshirt kalmamıs pek. ama gmf ve redrum sweatler hosuma gitti.
ecko unltd pantolon gelmis 2 model acaip hosuma gitti bedenini bulamadım :|
daha saglam marka getirmeye basladılar ufak ufak git bi gör derim.
-
başlık komik kaçmış =)
grup reklamlı tişörtler falan deseydin keşke :W
-
wayyy bu süpermiş :D alıcam sanırım :Ç
http://www.ucuzgiy.com/vitrin/product_info.php/products_id/790?ShptsiD=afc367af852435a2c545e4c2d9f55987 -
hiç haz etmem
-
TR_ip bunu yazdı:
-----------------------------Komik ya :) Şu dinlenilen müzikle giyimi - kuşamı birleştiriyorlar ya :) Ciddi komik geilyor ... :) İnsanlar okadar acayip düşünceler içindeki black metal dinleyen adam iillakimi siyah giyinip böğürmesi gerekiyor ? :)
Neyse..
-----------------------------
Acıncak şeye gülüosun hoca :)
Aynen katılıyorum her kelimesine. Black metal dinleyen kişi ila siyahmı giyincek.
Konur da çok görüyoruz metalci olup da pembe, turuncu weya yeşil dar pantolon giyenleri:)