Metallica Baba Hala

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    esrardede
    esrardede's avatar
    Erkek
    Antikky dedi :

babaların en babasıda müslüm babadır bunu da unutmamak lazım ahahaha

Evet,sonuna dek katılıyorum,en yerli baba,Müslüm baba :)

Yakınınızdan geçerken tıslayan kaç şey sayabilirsiniz?
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Freddy
    Freddy's avatar
    Erkek
    efsane dinlemek istiyosan Müslüm Gürses efsanesini dilne gardeşim

YASAMA, YÜRÜTME,YARGI İÇİÇE GEÇMİŞSE, ÖZGÜRLÜKLER GARANTİDE DEGİLSE, ANAYASA YOK DEMEKTİR. KUVVET KİMDEYSE O HAKİMDİR.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    doguhan
    doguhan's avatar
    Hıyarlık Madalyası
    Erkek

Removed...

hikaye
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    dipLoit
    dipLoit's avatar
    Erkek
    ya su metallicayi begenmeme modasi ne zaman bitecek bilmiyorum :\
    iron maiden ustaddir eyw ama metallicayi su an piyasadaki diger metal gruplariyla ayni kefeye koymak ayiptir wallai. her ne kadar son albumde olaya sicmis olsalarda krallar iste siradisi olmak icin metallicaya laf atmialim. bilmiorum burda laf atanlar bu amacla atmamis olabilirler, k.bakmasinlar, genele dair konusuyorum. bu aralar baya arttida bu moda..

bir imzam bile yok
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    vayhayvanvay
    vayhayvanvay's avatar
    Erkek
    metallica'nın aq sizlere bişe olmasın hajılar.. en baba müzik raptir.. ortamda bi baba olucaksa o baba g-unit tayfasıdır.. (50, Tony, Lloyd, Young..) ggg...g-unit!!!
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kokainman
    kokainman's avatar
    Erkek
    hiç bi zaman haz alamadım baba bu adamların müziğinden.yani böğürmekten başka bişi yaptıkları yok bence.
    black eyed peas hastasıyım.ayrı kategoride gerçi ama üstüne tanımam aq

... sorcerer & musket ...
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    vayhayvanvay
    vayhayvanvay's avatar
    Erkek
    +1111111111111111
    yannız hojam b.e.p'le metallica nassı aynı kategori? :)
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Triumph
    Triumph's avatar
    Erkek
    black eyed pas'ın g-unit tayfasının kitaplarını skeyim.zktiminin veletleri
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kokainman
    kokainman's avatar
    Erkek
    aynı deil ayrı yazıo orda dikkat edersen kardeş.ayrıca bende rockcıları züküm hepsini demek isterdim ama ona bile değmez bu böğürmekten başka bişi yapmayan yaratıklar
    saygılar..

... sorcerer & musket ...
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    moonspell
    moonspell's avatar
    Erkek
    rap rock tartısması yapıcaksak hacılar sunu ekliim hiç bir rock cı eminem gibi anasının orosplklarını sarkılarında anlatmıyor aradakı fark bu EMINEMIN anasının tokmakcısından banane ben böguryorum evet taksımde dorock kafede karavan rock barda cıktım metallicanın bıcok parcasını yaptım hıcbırıde ne tepkı aldı nede bısey dendı herkes saygıyla ızledı sevende sevmeyende dınledı bukadar basit...

he ben muslum dınlemıomuyum dınlıyorum ama metallica moonspell guns and roses joe satriani de dınlıorum hepsının ayrı yerı var ama RAP gıbı bısey tarıhı olmayan gecmısı olmayan anasına kufreden ettıren hıcbı repcıyı dınlemıorum en ıyı rapcı MANGA zaten :) tarzı nı soruolar tarzının ne oldugunu bılmeden muzık yapan bı grup...

bugun gece yolcuları gıbı sound yapan kaç kısı var sebnem ferah gıbı cıkıp kendını gosterebılen kaçkısı var ??? hacettepe yanı sıızın deyımızınıle grup84 bızım arkadaslarımız bı zaman bırlıkte calıstık adamlar muzık yapıolardı kaygıları sadece okul harclıgını cıkarmaktı... sonra kramp grubu tek basımıza ısımlı parcasıyla unlu turkıyenın ıyı rock muzık yapan ınsaları bunlar ama bak kaybolup gıttıler erkin koray en baba adamdır... dıyebılırmm....

heh işte oyle
Toplam Hit: 5685 Toplam Mesaj: 44