Metallica Baba Hala
-
Antikky dedi :
babaların en babasıda müslüm babadır bunu da unutmamak lazım ahahaha
Evet,sonuna dek katılıyorum,en yerli baba,Müslüm baba :) -
efsane dinlemek istiyosan Müslüm Gürses efsanesini dilne gardeşim
-
Removed...
-
ya su metallicayi begenmeme modasi ne zaman bitecek bilmiyorum :\
iron maiden ustaddir eyw ama metallicayi su an piyasadaki diger metal gruplariyla ayni kefeye koymak ayiptir wallai. her ne kadar son albumde olaya sicmis olsalarda krallar iste siradisi olmak icin metallicaya laf atmialim. bilmiorum burda laf atanlar bu amacla atmamis olabilirler, k.bakmasinlar, genele dair konusuyorum. bu aralar baya arttida bu moda.. -
metallica'nın aq sizlere bişe olmasın hajılar.. en baba müzik raptir.. ortamda bi baba olucaksa o baba g-unit tayfasıdır.. (50, Tony, Lloyd, Young..) ggg...g-unit!!!
-
hiç bi zaman haz alamadım baba bu adamların müziğinden.yani böğürmekten başka bişi yaptıkları yok bence.
black eyed peas hastasıyım.ayrı kategoride gerçi ama üstüne tanımam aq -
+1111111111111111
yannız hojam b.e.p'le metallica nassı aynı kategori? :) -
black eyed pas'ın g-unit tayfasının kitaplarını skeyim.zktiminin veletleri
-
aynı deil ayrı yazıo orda dikkat edersen kardeş.ayrıca bende rockcıları züküm hepsini demek isterdim ama ona bile değmez bu böğürmekten başka bişi yapmayan yaratıklar
saygılar..
-
rap rock tartısması yapıcaksak hacılar sunu ekliim hiç bir rock cı eminem gibi anasının orosplklarını sarkılarında anlatmıyor aradakı fark bu EMINEMIN anasının tokmakcısından banane ben böguryorum evet taksımde dorock kafede karavan rock barda cıktım metallicanın bıcok parcasını yaptım hıcbırıde ne tepkı aldı nede bısey dendı herkes saygıyla ızledı sevende sevmeyende dınledı bukadar basit...
he ben muslum dınlemıomuyum dınlıyorum ama metallica moonspell guns and roses joe satriani de dınlıorum hepsının ayrı yerı var ama RAP gıbı bısey tarıhı olmayan gecmısı olmayan anasına kufreden ettıren hıcbı repcıyı dınlemıorum en ıyı rapcı MANGA zaten :) tarzı nı soruolar tarzının ne oldugunu bılmeden muzık yapan bı grup...
bugun gece yolcuları gıbı sound yapan kaç kısı var sebnem ferah gıbı cıkıp kendını gosterebılen kaçkısı var ??? hacettepe yanı sıızın deyımızınıle grup84 bızım arkadaslarımız bı zaman bırlıkte calıstık adamlar muzık yapıolardı kaygıları sadece okul harclıgını cıkarmaktı... sonra kramp grubu tek basımıza ısımlı parcasıyla unlu turkıyenın ıyı rock muzık yapan ınsaları bunlar ama bak kaybolup gıttıler erkin koray en baba adamdır... dıyebılırmm....
Toplam Hit: 5685 Toplam Mesaj: 44