Metallica Biletleri 15 Nisan(Yarın)Da Satışa Sunuluyor!!!
-
sahaiçinden aldım valla biletimi :))) 27 temmuz doğum günüm çok ii denk geldi valla
-

istersin de koymazmıyım :):)
ArkiYaN bunu yazdı:
-----------------------------
alan olursa biletin fotosunu çekip koysun bari onunla yetinelim
----------------------------- -
yakında koyucam resmi buraya daha alamadım maalesef :S (gold circle da geçmiyo degil aklımdan)...
-
millet vip ve d blok alacaklar geçmiş olsun daha 5 gün oldu satışa çıkalı.
-
d blok bitti diye duydum haberiniz ola... geri kalanından haberim yok. ben 2. gün aldım yer beğendik alırken kredi kartında bi sorun çıktı 5-10 dk içinde sorunu halledip aynı yeri almak istedik ve o sıra dahil 2 sıra daha satılmış..gerisini siz düşünün erken alabileck durumunuz varsa hemen alın. birde akbank exi26 kredi kartlarına %20 indirim var haberiniz olsun
-
Bugün biletixden saha içi aldım. Hala alamayanlar varsa ümitsizliğe kapılmasın.
-
banada ayarla lan şu redbull dalgasından saha içi uzak kalıyo sahneye
-
Vip ve kapalı tükendi..Ben o günden beri sahne önü istiyodum..Halada istiyorum hala da alamadım..Bi arkadaşm doğum günü hediyesi 5 tane saha içi almış Gözüm benim XD Onları karaborsadan yutarsam sahne önünüde haziran da karaborsadan alabilriim bu 2 hafta önce çarşamba 50 tane sahne önü kalmıştı..Hala bitmemiş..
Arkadaşlar bu arada..Size benden bi not daha...18 nisanda biletixde ki bi arkadaşıma sordum genel ortalama olarak biletin %75i bitmişti..20 gün önce falan yani..Bu ayın sonuna çıkmaz..
-
fazla tepinmeyin stadın zemininde bozulmasın sonra :D
zaten zar zor yaptırıyoruz zemin daha yeni yapıldı fazla zıplamayın gelmiyim sami yen'e :D -
elinde fazla bileti oln falan varsa nerden olursa olsn :/ bana bi tanesini hediye edebilürmü :| alamadım alamicam ama konseride merak ediorm :(
Toplam Hit: 6905 Toplam Mesaj: 45