Metallica Bu Yaz Yeniden İstanbulda!!

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Selanikli
    Selanikli's avatar
    Erkek

askerden 15 iznine çıkabilirsem o zaman gidicem kesin kez bilet alcam ilk denicem ben askerim denetlemeye geldim diye eğer almazlarsa o zaman bilet'i çıkartıcam :D:D

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    biri
    biri's avatar
    Erkek

metalikaya kafam girsin

¯\(ツ)/¯ ฏ๎๎๎๎๎๎๎๎๎๎๎๎๎๎๎๎
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    korhan
    korhan's avatar
    Erkek

tolgasen bunu yazdı:
    -----------------------------

metalikaya kafam girsin

Kral tv mantığı :D

https://www.fitnessaktif.com/
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    YesMilord
    YesMilord's avatar
    Erkek

Cosplay bunu yazdı:

Sonisphere festivali Türkiye ayağından gelecekler. Söz konusu gruplar Megadeth, Slayer, Anthrax, Mastodon, Iron Maiden, Metallica. Yani şimdilik bunlar belli. Bir kere tahminimce metallica kesin gelir. Türkiye'yi çok seviyorlar çünkü. Metallica gelirse maiden zor olur. Benim arzum Megadeth, Metallica, LOG, BFMV, Machine Head. Zaten dahada gruplar eklenecek bunlar headliner grupları. Karnemide iyi getirip, paramıda biriktirip gidicem bu konsere kaçarı yok. Aile baskısı falan dinlemicem valla. Unirock 2010 organizasyonu bugün itibariyle sönmüştür.

Antrax, slayer, metallica kesin olur.. Zaten metallica kesin adamlar turne programını acıkladı cunku kesin geliyolar, haziranın sonu olması da iyi oldu hem herseyin sonu hemde tatilin daha bası, iyi stres atarız. :) TBT olarak bulusuruz gidersek, ben gitmeyi dusunuyorum, param olursa da sahne onunden alıcam, olmazsa yine saha ici alırım.. :)

I don't wanna be an angel, I just wanna be God.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Fatal_Trag3dy
    Fatal_Trag3dy's avatar
    Dişi

Konser içinde konser duyurusu...

8 gün sonra istanbul taksimde bülent ortaçgil var...hem unutulmayacak lezzetleri tadarsınız hem de kulaklarınızın pası silinir...

Ne alaka demeyin,her insanın ihtiyacı var bu tarz dinletilere =))

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    spybreak
    spybreak's avatar
    Erkek

geçen sene gitmiştim.. müthişti.. bu sene de eğer bir problem olmazsa gidicem :)

REMEMBER! RESPECT IS EVERYTHING
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    LizardKing
    LizardKing's avatar
    Erkek

ahah süper. giderim o halde.

"Din en büyük rpg.dir.." arsiv.ozgurdusuncehareketi.org - evrimagaci.org
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Cosplay
    Cosplay's avatar
    Erkek

YesMilord bunu yazdı:

Cosplay bunu yazdı:

Sonisphere festivali Türkiye ayağından gelecekler. Söz konusu gruplar Megadeth, Slayer, Anthrax, Mastodon, Iron Maiden, Metallica. Yani şimdilik bunlar belli. Bir kere tahminimce metallica kesin gelir. Türkiye'yi çok seviyorlar çünkü. Metallica gelirse maiden zor olur. Benim arzum Megadeth, Metallica, LOG, BFMV, Machine Head. Zaten dahada gruplar eklenecek bunlar headliner grupları. Karnemide iyi getirip, paramıda biriktirip gidicem bu konsere kaçarı yok. Aile baskısı falan dinlemicem valla. Unirock 2010 organizasyonu bugün itibariyle sönmüştür.

Antrax, slayer, metallica kesin olur.. Zaten metallica kesin adamlar turne programını acıkladı cunku kesin geliyolar, haziranın sonu olması da iyi oldu hem herseyin sonu hemde tatilin daha bası, iyi stres atarız. :) TBT olarak bulusuruz gidersek, ben gitmeyi dusunuyorum, param olursa da sahne onunden alıcam, olmazsa yine saha ici alırım.. :)

O üçü birden zor ya. Türkiyede iron maiden fanı bol, onun için çaba sarfederler. Megadeth gelsin, dave çıksın sahneye "hail turkey, metal up your ass !" diye bağırsın gitsin onada razıyız.

make total destroy
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    archair23
    archair23's avatar
    Erkek

Fatal_Trag3dy bunu yazdı:

Konser içinde konser duyurusu...

8 gün sonra istanbul taksimde bülent ortaçgil var...hem unutulmayacak lezzetleri tadarsınız hem de kulaklarınızın pası silinir...

Ne alaka demeyin,her insanın ihtiyacı var bu tarz dinletilere =))

Kadıköy Nazım Hikmet Kültür merkezinde dünledim 2 yada 3 ay önce çok güzeldii kesinlikle gidilmeli. Girmeden önce bir bira yudumlamak gerek tavsiyem yanınızdada bulunsun gerek duyuyor bünye. Bu arada metalika konserinde gidicek arkşlar ilk kez  içeri girmeden önce iyice karnınızı doyurun dışarda için içeriz acayip pahalı... ben 3 bilet bulmştum birini sattım o saattığım para içerde bitti aklınızda bulunsun ;)

Acer 4820TG i5 Ati 5650 & İphone 4 & iphone 6 & Turkcell Platinum & Ipad Mini Retina & Playstation 4 & GTA V & Logitech Z506 & Cookoo & Samsung Evo 250gb
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    nickneyime
    nickneyime's avatar
    Erkek

o değilde slayer garanti olsun başka bişey istemiyorum.

bunch of idiots around me, yes everywhere.
Toplam Hit: 5118 Toplam Mesaj: 26