Metallica Diskograif (Tüm Albümler)
-
hyb bunu yazdı:
-----------------------------
qaMbLer bunu yazdı:
hyb bunu yazdı:
qaMbLer bunu yazdı:
-----------------------------metallicanın subatta albümü cıkacaktı :F nisana ertelediler :F
nisan bitecek hala cıkmadı :D ne iş anlamadık :D
-----------------------------hoca ne iş senlemi anlaştılar merak etme çıkarırlar...alemsin yaaa
-----------------------------cıkarsınlar almıcam zaten albümü :D
james in o berbat vokalinimi dinlicem pehhh :|
bence %80 bu yuzden albüm ertelenio :D
james vokal de
lars da davulda sıcmıstır :D kesin ^_^
-----------------------------larsın tokmağı sana kurban olsun............
-----------------------------ne demek istedigini anladım tesekkür ederim de ben almıyım acıtır :D
-
lars gibi baterist cok az var neden derseniz crosları melodik kullanmasını biliyo S&M i dikkatli dinleyin sanki ritmi altolarda atıomus cok normalmiş gibi ki bide onu yaparken elleride ayrı calısıo dusunun
james e gelince bu aralar sarkılarında deişiklik yapma arayısı içindeydiler ve bunuda sarkıları biraz hızlandırıp vokalde oynama yaparak buldular james sesini farklı kullanıyo yani:)yoksa sesinin ne biyere gitmişligi ne de kaybolmuslugu var kısaca james taş gibi:)
-
deja-vu bunu yazdı:
-----------------------------lars gibi baterist cok az var neden derseniz crosları melodik kullanmasını biliyo S&M i dikkatli dinleyin sanki ritmi altolarda atıomus cok normalmiş gibi ki bide onu yaparken elleride ayrı calısıo dusunun
james e gelince bu aralar sarkılarında deişiklik yapma arayısı içindeydiler ve bunuda sarkıları biraz hızlandırıp vokalde oynama yaparak buldular james sesini farklı kullanıyo yani:)yoksa sesinin ne biyere gitmişligi ne de kaybolmuslugu var kısaca james taş gibi:)
-----------------------------o zmnlar lars yaşlı deildi bea ! :D
james de öle benim hiç umudum yok...
he ama beni yanıltırlarsa gidip z.ke z.ke alırım albümü