Metallica Hakkında Soru?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Lemuria
    Lemuria's avatar
    Erkek
    Hocam ne yahudisi yaa nerden çıkardın şimdi : ) , alakaya maydanoz dedikleri bu olmalı :)

dont think twice its all right
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Profesor
    Profesor's avatar
    Erkek

Kleisthenes bunu yazdı:
    -----------------------------
    o civciv olayı sanırm Pantera'ya aitti. bir de balgam olayı vardı.konsere gelen herkez bir bardağa balgam atıp bunu içene gitar vermişlerdi. öle bişeylerdi işte :D

Panteraya laf yok hoca.panteranın öyle bi icraaiti olmamıştır.kaç yıldır dinliyorum böle bişey duymadım.şu civciv falan ezenler bazı black metal gruplarıdır.alayı sapkın onların aq. 

neyse ne laannn....
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Quetzalcoatl
    Quetzalcoatl's avatar
    Erkek
    EmiRReiS bunu yazdı:

Neden tüm yahudilerin kötülendiği filmlerin yönetmenide yapımcısıda yahudidir ? Önce bunu öğrenin daha sonra bana reklam konusunda akıl vermeye kalkın !

Hiç bir şey göründüğü gibi değildir... 

abi sen koskoca metallica yla eminem i karşılaştırıyosan ben sana hiç bişey demiyorum..
    eminem gündemde kalmak için yada para için gtünü bile vermeye hazır bi adam..
    metallica 25 senelik bir grup ve bu 25 sene de en ufak bi pislikleri görülmemiş sen tutup reklam için öyle böyle yaptılar diyosun.. bu adamların amacı reklam olmadı hiç bi zaman..eğer reklam yapmak isteselerdi yaparlardı..sürüyle sponsor bulurlardı kendilerine yok osu yok busu bulurlardı ama adamlar her zaman tek çalıştılar..stüdyoya girip kayıt yapabilmek için bile gidip ufak çaplı bi konser veren ve o konser parasıyla stüdyoya girip albüm yapan bi grup metallica ve bu albümü milyonlar satan bi grup..

hiç bir şey göründüğü gibi değildir demişsin ewt değildir..!!

Özgürlüğü anladıkça ona daha az sahip olursun.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Chaoser
    Chaoser's avatar
    Erkek
    Bu civciv olayı xtlan'ın dediği gibi ozzy için söylenir. Ama efsane olmayan tek şey ozzyin yarasa kafası koparmasıdır. Ayrıca mayhem hakkında duyacağınız her şeyde büyük olasılıkla doğrudur. :D

dünyada en güzel 3 şey vardır; et yemek, ete binmek, etin içine et koymak.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RIPER
    RIPER's avatar
    Erkek
    Öncelikle civciv olayı efsane MetallicA sadece seyircilerin üstüne içki dökerdi başta James olmak üzere oda zaten artık rehabilite oldu içmiyor dökmüyor.Mayhem var Death Metal grubu onlar sahneden seyircilerin üstüne kesilmiş keçi kafası fırlatmışlardı keçi kafasının boynuzu seyircinin birinin kafaya girmişti seyirci mefta :D
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Stifler
    Stifler's avatar
    Erkek
    EmiRReiS bunu yazdı:

Neden tüm yahudilerin kötülendiği filmlerin yönetmenide yapımcısıda yahudidir ? Önce bunu öğrenin daha sonra bana reklam konusunda akıl vermeye kalkın !

Hiç bir şey göründüğü gibi değildir... 

konu hakkında hiçbişey bilmediğin halde çok şey biliyormuş gibi davranıp başkalarına yanlış bilgiler verme. ne alaka şimdi yahudilerin yaptığı reklam ile metallicanın alakası ?

Lemuria bunu yazdı:
    Hocam ne yahudisi yaa nerden çıkardın şimdi : ) , alakaya maydanoz dedikleri bu olmalı :)

kendince bişeyler anlatmaya çalışmış yani yahudileri kötülendiği her filmin yapımcısı yahudilermiş yani bir nevi kötü reklam olayı. bize şöyle bir iyilik yapıp tüm yahudilerin kötülendiği filmlerin adlarını versin ben yönetmenlerini bulurum.

3 Hafta önce Sigara Öldürüyor diye okudum, sigarayı bıraktım. 2 hafta önce Alkol Öldürüyor diye okudum, Alkolü bıraktım. Geçenlerde Aşırı Seks öldürüyor diye okudum, okumayı bıraktım..
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kokainman
    kokainman's avatar
    Erkek
    konuşuldu önceden

... sorcerer & musket ...
Toplam Hit: 3391 Toplam Mesaj: 18