folder Tahribat.com Forumları
linefolder İş - Güç, E-Ticaret, Alışveriş
linefolder Metallica Konseri Biletimi Satıyorum

Metallica Konseri Biletimi Satıyorum

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Triumph
    Triumph's avatar
    Erkek

murat; dakikalardır yazdığına bakıyorum,ölçüyorum,tartıyorum,biçiyorum,kelimelerin yerlerini değiştiriyorum.ıh ıh gene olmuyor.ben seni var anlamamak.(gerçi sondaki cümlecik tüm duyguyu ifade ediyor ama:) Şaka bir yana bu teklifin karşısında recep ivedik tepkisi vereceğimden şüphen olmasın.hööyyyttt! judas priest varken metallicaya mı gidilir?Eğer gidebilsem judasa giderdim.Ama maalesef ona da gidemiyoruz.O bileti 2 gün evvel sattım.unirock izini ayağına tüm şirketi ayağa kaldırdım.değil judas priest randy rhoads(rip) mezarından çıkıp riotla mahallede konsere gelse gene gidemem.İşler o derece karıştı. 

tyler_dayı : Bira(LAR) borcun olsun.elbet bunun acısını çıkartırız adamım.

yesterfox : sana tavsiyem şimdiden rock,metal içerikli radyo programlarından davetiye bulmaya bak.Hoş tanıdık bikaç kişi var.Eğer davetiye vs..geçerse elime senle,chaoser'e veririm.

geç de olsa gelen itiraf : murat asıl olayı kaçırdınız.siz kayıplardayken benim otçu baba kılıklı arkadaşım cebinde 20 tane bira/yiyecek fişiyle gelmişti.tabii alkol yiyecekten daha kıymetli olduğu için alkole vurmuştuk kendimizi.

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Yeah
    Yeah's avatar
    Erkek

valla hoca aramadık yer kalmadı ama olmuyor =)

valla üstteki mesajta dediğin eline geçerse ilk aklına gelen isim olayım :P =) 

herşeyin kısası makbuldur; ulaşmak isteyen yesterfox_55@hotmail.com a mail atabilir...
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Triumph
    Triumph's avatar
    Erkek

tamam yesterfox söz veriyorum.eğer davetiye vs..geçerse sana hibe edeceğim.

Not : Bilet Hala duruyor almak isteyenler pm atsın!

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    thenumb
    thenumb's avatar
    Erkek

gerçi gitçek olanlar çoktan almıştır ama  hala ilgilenen varsa 3 tane saha içi var elimde. almak isteyen müritler varsa pm atsınlar .

dipnot:saha içi biletler tükenmiştir haberiniz olsun.  nerelerin tükendiğini biletixten copy-paste ettim aşşada görebilirsiniz.

bilet fiyatlar
    1.Kategori: 350,00 YTL SAHNE ÖNÜ
    2.Kategori: 150,00 YTL VIP - TÜKENDİ
    3.Kategori: 90,00 YTL NUM./KAPALI TRB.
    4.Kategori: 85,00 YTL SAHA İÇİ - TÜKENDİ
    5.Kategori: 75,00 YTL - NUM./KAPALI TRB. - TÜKENDİ
    6.Kategori: 50,00 YTL YENİ AÇIK TRB.

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tyler_Dayi
    Tyler_Dayi's avatar
    Erkek
    ahahhahahha rekabet dedikleri bu olsa gerek, konser yaklaştı karaborsacılar arttı :D şaka bi yana triumph dan alın biletinizi orjinal fiyata bide şansınız varsa ii bi arkadaş edinmiş olursunuz alışveriş bahanesiyle benden sölemesi...

all this pain is an illusion...
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Triumph
    Triumph's avatar
    Erkek
    editlemeyi unutmuşum. bileti geçen gün sattım.
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tyler_Dayi
    Tyler_Dayi's avatar
    Erkek
    sevindim yusuf :D

all this pain is an illusion...
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Chaoser
    Chaoser's avatar
    Erkek

Triumph bunu yazdı:
    -----------------------------

murat; dakikalardır yazdığına bakıyorum,ölçüyorum,tartıyorum,biçiyorum,kelimelerin yerlerini değiştiriyorum.ıh ıh gene olmuyor.ben seni var anlamamak.(gerçi sondaki cümlecik tüm duyguyu ifade ediyor ama:) Şaka bir yana bu teklifin karşısında recep ivedik tepkisi vereceğimden şüphen olmasın.hööyyyttt! judas priest varken metallicaya mı gidilir?Eğer gidebilsem judasa giderdim.Ama maalesef ona da gidemiyoruz.O bileti 2 gün evvel sattım.unirock izini ayağına tüm şirketi ayağa kaldırdım.değil judas priest randy rhoads(rip) mezarından çıkıp riotla mahallede konsere gelse gene gidemem.İşler o derece karıştı. 

tyler_dayı : Bira(LAR) borcun olsun.elbet bunun acısını çıkartırız adamım.

yesterfox : sana tavsiyem şimdiden rock,metal içerikli radyo programlarından davetiye bulmaya bak.Hoş tanıdık bikaç kişi var.Eğer davetiye vs..geçerse elime senle,chaoser'e veririm.

geç de olsa gelen itiraf : murat asıl olayı kaçırdınız.siz kayıplardayken benim otçu baba kılıklı arkadaşım cebinde 20 tane bira/yiyecek fişiyle gelmişti.tabii alkol yiyecekten daha kıymetli olduğu için alkole vurmuştuk kendimizi.

-----------------------------

Duydum o muhabbeti ya o sırada çadırımda kafam bir milyon arkla konuşuyodum

dünyada en güzel 3 şey vardır; et yemek, ete binmek, etin içine et koymak.
Toplam Hit: 2534 Toplam Mesaj: 19