Metallica Konseri Biletimi Satıyorum
-
murat; dakikalardır yazdığına bakıyorum,ölçüyorum,tartıyorum,biçiyorum,kelimelerin yerlerini değiştiriyorum.ıh ıh gene olmuyor.ben seni var anlamamak.(gerçi sondaki cümlecik tüm duyguyu ifade ediyor ama:) Şaka bir yana bu teklifin karşısında recep ivedik tepkisi vereceğimden şüphen olmasın.hööyyyttt! judas priest varken metallicaya mı gidilir?Eğer gidebilsem judasa giderdim.Ama maalesef ona da gidemiyoruz.O bileti 2 gün evvel sattım.unirock izini ayağına tüm şirketi ayağa kaldırdım.değil judas priest randy rhoads(rip) mezarından çıkıp riotla mahallede konsere gelse gene gidemem.İşler o derece karıştı.
tyler_dayı : Bira(LAR) borcun olsun.elbet bunun acısını çıkartırız adamım.
yesterfox : sana tavsiyem şimdiden rock,metal içerikli radyo programlarından davetiye bulmaya bak.Hoş tanıdık bikaç kişi var.Eğer davetiye vs..geçerse elime senle,chaoser'e veririm.
geç de olsa gelen itiraf : murat asıl olayı kaçırdınız.siz kayıplardayken benim otçu baba kılıklı arkadaşım cebinde 20 tane bira/yiyecek fişiyle gelmişti.tabii alkol yiyecekten daha kıymetli olduğu için alkole vurmuştuk kendimizi.
-
valla hoca aramadık yer kalmadı ama olmuyor =)
valla üstteki mesajta dediğin eline geçerse ilk aklına gelen isim olayım :P =)
-
tamam yesterfox söz veriyorum.eğer davetiye vs..geçerse sana hibe edeceğim.
Not : Bilet Hala duruyor almak isteyenler pm atsın!
-
gerçi gitçek olanlar çoktan almıştır ama hala ilgilenen varsa 3 tane saha içi var elimde. almak isteyen müritler varsa pm atsınlar .
dipnot:saha içi biletler tükenmiştir haberiniz olsun. nerelerin tükendiğini biletixten copy-paste ettim aşşada görebilirsiniz.
1.Kategori: 350,00 YTL SAHNE ÖNÜ
bilet fiyatlar
2.Kategori: 150,00 YTL VIP - TÜKENDİ
3.Kategori: 90,00 YTL NUM./KAPALI TRB.
4.Kategori: 85,00 YTL SAHA İÇİ - TÜKENDİ
5.Kategori: 75,00 YTL - NUM./KAPALI TRB. - TÜKENDİ
6.Kategori: 50,00 YTL YENİ AÇIK TRB. -
ahahhahahha rekabet dedikleri bu olsa gerek, konser yaklaştı karaborsacılar arttı :D şaka bi yana triumph dan alın biletinizi orjinal fiyata bide şansınız varsa ii bi arkadaş edinmiş olursunuz alışveriş bahanesiyle benden sölemesi...
-
editlemeyi unutmuşum. bileti geçen gün sattım.
-
sevindim yusuf :D
-
Triumph bunu yazdı:
-----------------------------murat; dakikalardır yazdığına bakıyorum,ölçüyorum,tartıyorum,biçiyorum,kelimelerin yerlerini değiştiriyorum.ıh ıh gene olmuyor.ben seni var anlamamak.(gerçi sondaki cümlecik tüm duyguyu ifade ediyor ama:) Şaka bir yana bu teklifin karşısında recep ivedik tepkisi vereceğimden şüphen olmasın.hööyyyttt! judas priest varken metallicaya mı gidilir?Eğer gidebilsem judasa giderdim.Ama maalesef ona da gidemiyoruz.O bileti 2 gün evvel sattım.unirock izini ayağına tüm şirketi ayağa kaldırdım.değil judas priest randy rhoads(rip) mezarından çıkıp riotla mahallede konsere gelse gene gidemem.İşler o derece karıştı.
tyler_dayı : Bira(LAR) borcun olsun.elbet bunun acısını çıkartırız adamım.
yesterfox : sana tavsiyem şimdiden rock,metal içerikli radyo programlarından davetiye bulmaya bak.Hoş tanıdık bikaç kişi var.Eğer davetiye vs..geçerse elime senle,chaoser'e veririm.
geç de olsa gelen itiraf : murat asıl olayı kaçırdınız.siz kayıplardayken benim otçu baba kılıklı arkadaşım cebinde 20 tane bira/yiyecek fişiyle gelmişti.tabii alkol yiyecekten daha kıymetli olduğu için alkole vurmuştuk kendimizi.
-----------------------------
Duydum o muhabbeti ya o sırada çadırımda kafam bir milyon arkla konuşuyodum