Metallica Mi Megadeth Mi??
-
kesinlikle bu dogru bu sadece bu aradaki kistasin ne kadar oldugunu ortaya cikarmam amacli olarak atilmis bi baslikti.ama dediklerin kesinlikle 80 ler metalin altin yillariydi.ama led zeppelin pink floyd deep peorple the doors jimy hendrix bunlar onlarin atalari oldu.
-
Vallaha burada şu iyi bu kötü, vs. demek yanlış bi şey. Ama zevk meselesidir, ben Metallica dinlerim ama Megadeth kötüdür diyemem. Tek üzüldüğüm konu Metallica'yı dünya gözüyle göremicem
-
bırakın metalı hipapı popu rocku :) dinleyin müslüm ferdi orhan huzur bulun bu şarkılardan...
bulamazsanız veririz ordan bir kilo raggaman :)
-
metallica dedik megadeth dedik.burda oyle biseyin surmesi yanlis belik su sonucu kafamizda btirdik aslinda oyle de olmazda olmamasinida goremeyiz.klasmana koysak gibilerinden metallica hala aktif.ama megadeth de gonullerde hala.su ana metallica eski gunlerinde degil.asikar bi olay heriflerin 45 lere yaklasmis halleriyle bu normal.gecenlerde sitelerine bi dalayim dedim.onlarin ortalarda pek haberleri olmaz.sadece san fransico da yasam surduklerini bile soylesek normaldir bu aralar.ben metllica yi load a kadar idare ettim ondan sonra degisik haller aldi fismekan ama yinede eskilere nazar atariz arada buda oyle oldu eskileri ariyo sanki insanoglu bunun gibi bisey.ve cok degil bi james in bi kirk un bi larson un eski halini gormemek bile zaman konusunda bazan insani duygulandiriyo.benim onlari en son canli gordugum diyeyim 17 haziran turkiye den sonraki son goruntuleri asagidaki linklerde.bakin baqalim sizlerde hayiflanin biraz.
Video from the Nov 15th show now postedSpecial thanks to The Rolling Stones for this footage.
http://www.metallica.com/videoplayer/mediaplayer.asp?Media_Type=Windows%20Media&url=mms://wm.elektra.com/metallica/metallica_com/2005/nov1305_one_300wm.wmv&title=Nov%2013,%202005%20-%20SBC%20Park&desc=One
http://www.metallica.com/videoplayer/mediaplayer.asp?Media_Type=Windows%20Media&url=mms://wm.elektra.com/metallica/metallica_com/2005/nov1505_bells_300w.wmv&title=Nov%2015,%202005%20-%20SBC%20Park&desc=Fo%20Whom%20The%20Bell%20Tolls -
şu anda ikiside ayrı ayrı kulvarlarda yürüyor..
metallicayı anlatmaya gerek yok.
megadeth pardon mustaigne ve yanındakiler demek daha uygun olur.şu anda kendilerini dine'imana ve allah sevgisine bağlamışlar.mustaigne 80'lerde yaptığı kendince günah eylemlerin dietini ödemekle meşgul..
kendisine alt grup olarak çıkan rotting christ ve dissection gibi b.metalin öncü gruplarına satanizler diye organizasyonlarını iptal ediyor.ben zatanislerle aynı çatı altında şarkı söylemem diyor.bizlerde eyvallah mustaigne geçmişini silen adam geleceğinden bir nane gelmez diyor kendisine yeni popüler kültüre hitap eden albümler yapmasını mutlu mesut bahtiyar şekilde amerikan trendy jenerasyonuna yeni ürünler vermesini temenni ediyoruz.
-
Türk sanat Ve Türk Hal k
Müzeyan Senar - Gülcan opel-Muazses Ersoy-Münir Nurettin Selçuk-Emel Sayın
Neşet Ertaş-Hacı Taşan-Mahsuni-Orhan Hakalmaz-Zara-Ekrem Çelebi(bilenler bilir)-Muharrem Ertaş
-
ya sorun metallica uyelerinin yaşlanması değil saçmalamaları.he yaşlandıkları için artık idrak edemiyorlar diyorsanız ayrı.nerde şimdiki metallica nerde cliff zamanındaki metallica...
ya pink floyd,led zeppelin,deep purple rock muzik yapmıyorlarmıydı? Metal nerden çıktı ?
-
larsın para hırsı yüznden metalica bitmiştir. Bunun en açık örneği jason ın eskisi gibi sert müzik yapmak istemesi ve gruptan kovulması sonra metalin tekrar ünlü olması ve sert bir albüm bu nasıl açıklanabilinirki. Rust in peace rules
-
tabiki metallica..
onların yaptıgı müziği kimse yapamaz tabi eskidendi bu..
onlar 80 lerin en ii müziklerini yaptılar megadeth le kesinlikle kıyaslanamaz
ayrı kulvar davası anlayacagınız.........
-
Tabiki METALLICA ben LARS ULRICH'in üstüne davulcu tanımam.
Adam 16 zil 4 davulla harikalr yarattı be
84 KILL EM ALL bence dinle sen karar ver!!!!