folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Metaquest3 Vs PSVR2

Metaquest3 Vs PSVR2

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tnrsk
    Tnrsk's avatar
    Erkek

Onceden 2 vardi bende onun lensinde tam orta nokta net diger kisimlar blurluydu 3'ün lensi değişmiş heryer net 3s'de eski lensleri kullaniyor ben tavsiye etmem, psvr kullanmadim youtubedan karsilastirma bakmak lazim

Questde butun oyunları rookie ile yukledim online oynamada sikinti cikmamasida cok iyi 7 yasinda kizim robloxda kendini kaybediyo birak demesem butun gun takilacak bi sorun yasamadi, game optimizer satin aldim her oyuna farkli profille giriyo çözünürlüğü artiriyor okunmayan yazılar okunur hale getiriyor bunu da muhakkak satin almak lazim

Standart basligini kullanmadim bobovr s3 pro baslik var cok rahat yanina bi baslikda almak gerekiyor standart harici

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ProTogi
    ProTogi's avatar
    Erkek
    uzengil bunu yazdı

2 adet quest3s aldım konu kapanabilir :)

Hocam keşke bunu yapmasaydın, Quest 3'ün lensleri pancake lense, dolayısıyla nereye bakarsan bak her yeri aynı netlikte görebiliyorsun, fakat 3S, Quest 2 lensleri kullanılıyor yani eski tip, bu da sadece ekranın ortasına baktığında net görüntü sağlayabiliyor, diğer yerler bulanık görünüyor, ayrıca çözünürlüğü düşük oluyor.

Yıllardır sıkı VR kullancısıyım. İlk postundaki soruya cevap verecek olursam, içerik bakımından Quest almak çok daha mantıklı.

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    end
    end's avatar
    Erkek
    ProTogi bunu yazdı
    uzengil bunu yazdı

2 adet quest3s aldım konu kapanabilir :)

Hocam keşke bunu yapmasaydın, Quest 3'ün lensleri pancake lense, dolayısıyla nereye bakarsan bak her yeri aynı netlikte görebiliyorsun, fakat 3S, Quest 2 lensleri kullanılıyor yani eski tip, bu da sadece ekranın ortasına baktığında net görüntü sağlayabiliyor, diğer yerler bulanık görünüyor, ayrıca çözünürlüğü düşük oluyor.

Yıllardır sıkı VR kullancısıyım. İlk postundaki soruya cevap verecek olursam, içerik bakımından Quest almak çok daha mantıklı.

Ikisinin de kendine göre avantaj/dezavantajları var hocam?

0x0480 takilin madem ﷽﷽﷽
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    uzengil
    uzengil's avatar
    Erkek

Üstad ikisinin de evet avantajları var fakat 2 tane alacağım için sorun biraz da maliyet oluyordu :) 

İmza nasıl atılıyor ?
Toplam Hit: 1145 Toplam Mesaj: 15
vr psvr metaquest