Meteor 2
-
dai iyi güzelde
bir mantık hatası yokmu
okadar yavaş gelen bir meteor okdar yıkıcı bir etki bırakmaz
-
hocam seni çok iyi anlıyorum bendede 1 gb ram var ve ae hepsini sömürüyor. ayrıca 1 gb ramla ae de ayrıntılara giremezsiniz. çok kasar. çok zaman alır.
Genel olarak hocam meteorun boyutunu küçültüp açısını biraz daha dikleştirip hızınıda 2-3 katına çıkarırsan gercekciliği artar. meteor çok hızlı düşer hocam...
Ama takdir ediyorum çabalıyosun bi seyler yapmaya calısıyosun...
Birde şu asfaltın parcalanmasıyla ilgili tam bilmiyorum ama andrevin videosunda görmüştüm birden değilde kısım kısım parcalanıyodu. yani sen tek efekt kullandıgından öyle olmuş sanki oraya biraz kum parcaları fırlayan taşlar koysaydın daha muthis olurdu :)
Aama elindeki imkanlar çok kısıtlıymıs yinede basarılı buldum çünki işin içindeyim bunu bile ne kadar ugrastırıcı oldugu biliyorum :d
-
ReDsEa bunu yazdı:
-----------------------------
hocam seni çok iyi anlıyorum bendede 1 gb ram var ve ae hepsini sömürüyor. ayrıca 1 gb ramla ae de ayrıntılara giremezsiniz. çok kasar. çok zaman alır.
Genel olarak hocam meteorun boyutunu küçültüp açısını biraz daha dikleştirip hızınıda 2-3 katına çıkarırsan gercekciliği artar. meteor çok hızlı düşer hocam...
Ama takdir ediyorum çabalıyosun bi seyler yapmaya calısıyosun...
Birde şu asfaltın parcalanmasıyla ilgili tam bilmiyorum ama andrevin videosunda görmüştüm birden değilde kısım kısım parcalanıyodu. yani sen tek efekt kullandıgından öyle olmuş sanki oraya biraz kum parcaları fırlayan taşlar koysaydın daha muthis olurdu :)
Aama elindeki imkanlar çok kısıtlıymıs yinede basarılı buldum çünki işin içindeyim bunu bile ne kadar ugrastırıcı oldugu biliyorum :d
-----------------------------asfaltın kısım kısım parçalanma olayı söyle oluyor elipse tool aracını seçin video'da kullanılan çukur texturesin üzerini çizin yani çukurun nereden genişleyeceğini belirtin daha sonra mask expansion ayarına key frame ekleyin ve video yürütme cubugunu biraz ileri alın oraya'da bir key frame ekledikten sonra mask expansion ayarını biraz daha yükseltin yani kırıkların biteceği yere kadar birazda feather değerini yükseltin böylelikle daha gerçekçi bir görüntü elde edilmiş olacaktır kramerin videosunu izlemedim ama ben böyle yapıyorum.
ae gerçekten cok üst düzey donanım istiyor adam akıllı bir donanıma sahip olamayan adam istediği kadar teferruatı ile bilsin yine'de bir sey yapamaz yani şartlar ve pc'nin içinde bulundugu durum buna izin vermez.