Metin 2 Knight Online Oynayan Müridlere İş Teklifi
-
Müridler bildiğiniz üzere metin2 ve knighta gb olayları var ben cafemde bu oyunların ürünlerini satıyorum ancak sizinde bildiğiniz gibi çok pahalı
Size teklifim şu oyunda ürün üretin
Örneğin şuanda metin 2 1T yang (piyasada) 100 150 gibi faiş fiyatlara satılıyor ben sizlerdeden alıcağım teklifle bu 1T yi en ucuz şekilde müşterilerime satıcam ve bu konuda geniş bir müşteri kitlem var siz üretin ben satayım
ürünlerin 3 5 fiyatına bakmayın sürekli olarak teklif yollayın ürün mikatarı ile birlikte ve müşterilerime sağlam şekilde teslimatı yapın paranızı benden alın.
Ödeme YöntemleriTüm bankalar İban no ile havale eft yapabilirim
Misli.com üzerinden ödeyebilirim.
Not: Tedarikçiler için önce parayı alırım sonra ürünü veririm moduna girecekler hiç teklif vermesin benim iş yerim adresim belli paramı ben almadım diyen olursa gelsin kapıma
-
http://www.turkpin.com/
şuraya bir bak istersen -
akmarky bunu yazdı
http://www.turkpin.com/
şuraya bir bak istersenHocam bunları biliyorum zaten:) maksat müridler kazansın zaten oynuyorsa elinde zaten oluyordur 100 m 1 gb gibi v.s bunu paraya cevirip harçlık yapsın diye açtım bu konuyo normalde zaten benim oyun firmaları ile ortak çalışmam var
-
up
-
up
-
kardeş bu iş anca yazın yapabilirim yazın bi görüşelim sizene511@hotmail.com mail adresim.
-
metin2'yi 2006 mıydı , 2007 miydi test server olduğu zamanlarda oynamıştım .sonra serverlar açılmıştı .alesta , tromola , tuva felan . o zaman oyun bomboştu ama şimdi baya kişi sarmış :D.
baya da fiyat dönüyor . bende yakın zamanda bir tane bayii açcam , çok para var bu işte :D .
aklımda da güzel fikirler var .size kolay gelsin .hayırlı işler :D .
-
my4 bunu yazdı
metin2'yi 2006 mıydı , 2007 miydi test server olduğu zamanlarda oynamıştım .sonra serverlar açılmıştı .alesta , tromola , tuva felan . o zaman oyun bomboştu ama şimdi baya kişi sarmış :D.
baya da fiyat dönüyor . bende yakın zamanda bir tane bayii açcam , çok para var bu işte :D .
aklımda da güzel fikirler var .size kolay gelsin .hayırlı işler :D .
Hocam pvp işine gir :) -
hs güncellenmese güzel gb kasıyordumda 1-1,5 aydır poka sardı bende oynamıyom ko yu :D
-
Elimde 15 adet +82 Str Priest mevcut ve hepsini Para slotlarına bırakıyordum günde 30 gb ye para demiyordum ancak gel gelelim bu yeni gelen HackShield güncellesi Mahvetti bizi
-
sabit sattigim yerim var gbleri hocam yoksa sana verirdim :/