Metin Belgesinden Mailleri Ayırmam Gerekiyor
-
elimde karışık bir metin belgesi var bunların içinden mailleri ayırmam gerekiyor nasıl yapabilirim aklıma hiçbir şey gelmiyor??
-
Metin Belgesini Aç Ctrl+F Yap Bul'u Aç Ve @ İşaretini Arattır Bölece Ayırabilirsin...
Metin Belgesinin İçinde Mail Dışı Bir çok @ İşareti Bulunuyorsa İşin Zor :)
-
baya büyük bir dosya bu yüzden mail adreside çok maalesef
-
metin belgesini paylaşabilirsen belki yardımım dokunabilir. eğer özelse pm den de iletebilirsin.
-
php ile beş dakikada yapabilirsin preg_match yada preg match_all kullanacaksın.
pattenrn bu: \b[A-Z0-9._%-]+@[A-Z0-9._%-]+\.[A-Z]{2,4}\b
preg matchla yapılmış bir örnek:
<?php
$subject = "abcdef";
$pattern = '/^def/';
preg_match($pattern, $subject, $matches, PREG_OFFSET_CAPTURE, 3);
print_r($matches);
?> -
Cep telefonuna at onu.Sonra bul de E-Posta adresi de. Çıksın orda.(En azından benim 6600 da var öyle bişi)
edit:Kardeş sen hakketten topmusun? :D
-
Metin belgesini paylaşırsan belki bende yapabilirim... İstersen pm at
-
http://www.rapid-download.org/2.txt
bundan daha büyük ve daha karışıklarıda var. yani 40-50 mb bir dosyayı upload etmem biraz kasacaktır.
@Arlong
php de değişken olarak matches ile metin belgelerini eşleştirdim hata verdi. nerde yanlış olabilirim?
@Dark_Elf
özel hayata girmeyelim lütfen :)
-
Aslında verdiğin link o kadar karışık değil, mail adresi + boşluk + gereksiz bilgi olarak sıralanmış yani tek yapmak gereken her satırı for döngüsü ile boşluğa kadar okutmak olucak... birazdan bi prog vercem istediğin şekilde alabilirsin...
edit;
Hocam listeletmeyi yaptım ama bi karakter sorunu yaşadım yani söyle bi hata alıyorum atıyorum ilk satırdaki bumu
indirdoldur@gmail.com indir mail - Bing http://search.msn.com/results.asp?RS=CHECKED&FORM=MSNH&v=1&q=indir+mail
"indirdoldur@gmail.comindir" şeklinde alabildim. Arada bi karakter var ama hangi karakter olduğunu çözemedim yada arada karakter yok...
-
metin belgesı neysede ? exelde belle bir sütündakı mail adreslerini alıp msne direk olarak ekleyebilir mmiyiz?
iş yerının mail adresine agid e kayıtlu bütün iş yerlerini geçirmem lazım :| kopyala yapıstırla ebem sıkılır :|
-
sLeymN bunu yazdı:
-----------------------------metin belgesı neysede ? exelde belle bir sütündakı mail adreslerini alıp msne direk olarak ekleyebilir mmiyiz?
iş yerının mail adresine agid e kayıtlu bütün iş yerlerini geçirmem lazım :| kopyala yapıstırla ebem sıkılır :|
-----------------------------Evet o yapılabilir, msn ctt diye bir dosya kullanıyor. Yapısı aşağıdaki gibi.
<?xml version="1.0"?>
<contact type="1">adres2</contact>
<messenger>
<service name=".NET Messenger Service">
<contactlist>
<contact type="1">adres1</contact>
</contactlist>
</service>
</messenger>Herneyse excelden veri çekme imkanı var.
her çektiğimiz veriyi şu şekilde eklemeye yaparak kaydedebilirz
<contact type="1"> + çektiğimiz aders + </contact> diye.
Excelden daha önce veri çekmemiştim öğrenip yapmayı deniyim hemen :)