Metin2"De Geons Verene Kalonline 51 Lvl Vaga
-
mrb arkadaslar. metin2'ye yeni basladim. para sikintisi cekiyorum. kalonline 51 lvl vaga itemleri ile beraber (g50 shoes, g50 helm, 2h butterfly, g18 tiger vs.) offer please. :)
-
yakında Silinen Konu Logları na düşer, geri sayım başladı :)
-
10 ytl veririm
-
lan para karsiligi satmiyorum:)
metin2 ye basladim. meti2 oynayan biri varsa isterse metin2 coins leri karsiligi trade yapabilirim diyorum alla alla.
-
o zaman 15 ytl veriyim :)
-
eheh =)
-
Ya ne bitmez tükenmez bi furya oldu bu knayt ve türevleri :l
Abicim sıyrılın şu ruh halinden veya yansıtmayın şuraya artık...
Edüt: Benim yegende oynuo kıl olurum deliriorum suna :S
-
biraktim hocam artik full time calisiyorum. oyun olarak: isten sonra evde feysbuk uzerinden texas holdEm poker'e sardim. ^^
-
metin2 gibi oyunlar oynamayın hocam gözünüze yazıktır 10-11 yaşında cocuklar oynuyor onu adam gibi cabal online ve benzerlerini oynayin : S
-
ya bırakın o oyunları benım 1,5 yılımı yedı elımde ne kaldı koskocaman bır hıc bosa zaman kaybı... bu arada red alert 3 ne zaman cıkacak :) bılen varmı?
(konu p... oldu bır de sılerler tam olur)
-
cyrpt bunu yazdı:
-----------------------------ya bırakın o oyunları benım 1,5 yılımı yedı elımde ne kaldı koskocaman bır hıc bosa zaman kaybı... bu arada red alert 3 ne zaman cıkacak :) bılen varmı?
(konu p... oldu bır de sılerler tam olur)
-----------------------------red alert çikti hocam bende bitturk den torrent olarak indirdim saolsunlar çok iyi seed ediyorlar 100le çektim 6gb ^^