Meyve Sıkacağı Önerisi
-
Makinesini kime sorsam ya da duysam atıl bir şekilde kenar durduğundan bahsediyor. Ondan dolayı makine değilde şu mekanlarda kullanılan meyve presini almak lazım.
Aşağıdaki ürünün kalitesini bilmiyorum fakat ben alsam bunun gibi bir şey alırım.
GusFring tarafından 23/Eki/18 00:38 tarihinde düzenlenmiştir -
GusFring bunu yazdı
Makinesini kime sorsam ya da duysam atıl bir şekilde kenar durduğundan bahsediyor. Ondan dolayı makine değilde şu mekanlarda kullanılan meyve presini almak lazım.
Aşağıdaki ürünün kalitesini bilmiyorum fakat ben alsam bunun gibi bir şey alırım.
bendede katı meyve sıkacağı var kullandım baya ama baydı hem ortalığın anasını belliyor bulaşık felan tonla uğraş bir ton sewimsiz geliyor belirli bir zaman sonra
yukarıdaki alet ve benzerleri satılıyor bence onlardan al en temizi
-
Arkadaşlar babam kanser hastası ona havuç ve pancar suyu içirmem lazım. O yüzden meyve sikacagi ariyorum. 2 kere kullanip atmicam kenari. Uygun fiyatli bakiyorum ayrica bende biliyorum bin tl verip iti bisey almayi ama durum yok
-
Philips katı meyve sıkacağı Hr1832/40 hocam bunu tavsiye ederim. Ben bunun siyah renk olan modelini almıştım, o belki 700 w olabilir. Tavsiye ederim, kullanması basit, temizlemeside öyle..
-
Arnica Ekovita Plus 1200W Katı Meyve Sıkacağı
Arnica kullanmadım ama çoğunlukla bu markadan memnunlar
-
baban için çok geçmiş olsun hocam. umarım aradıgın ürünüde bulursun bende 10 sene önce anname hedşye almıstım bir kere kullandık ve hala duruyor :)