Mezun
-
2007 de mezun olcam işletme fakültesinden ve hala ne seçiceğim konusunda karar veremedım tecrübeli arkadaşların tavsıyelerını beklıyorum.
-
ne olacanı bilmiyorum da sen böyle büyük harflerle topic açarsan ve yazmaya devam edersen banlanacağın kesin
-
zeban bu üniversite seni yönlendirmiyor mu yani? İşte şu şu olabilirsiniz. Şuraya başvurabilirsiniz. şuralarda master yapabilirsiniz gibi??!
-
valla lan kac kere sölendi pf..
dai annaşılmıomu ? böyük harf ya-saaak !! -
işletmenin anlamını, çalışma sahasını bilmiyorsan daha ne diye yazdın. aq böyleleri de gidip milletin önünü tıkıor ya..
-
git bi ankesörlü telefon al onu işlet
BÜYÜK HARFLERLE de konu açma -
sizde küçük harf gibi düşünün bu da mı orun yanı işletmenin anlamını tabiki biliyorum sadece bu konuda tecrübeli insanların fikirlerini almak istedim işletmenin bi yönü yok hangi bölümü iş sahasında daha avantajlı bunu çalışan arkadaşlardan öğrenmk istedim
-
banka sektörüne gir abim orada ii para kazanıyor
-
eger akademisyen olmak istemiorsan sakın master yapma ,hocalar sömürüyo sadece, ayrıca hayatın gerceklerinden kacmak,ertelemek oluyo durustce,eger aklin varsa hemen askere git,ben okuldan sonra 3,5 sene calistim,cok ii isim vardi,askerden geldim simdi piyasaya tekrar giremiom.git ufak capli da olsa kendi isini kur yoksada git turizme İK departmanlarında rahat calisirsin bi baslangic yaparsin.ordan da bakarsin mt olursun yolun acik olur.
-
yani masterın sektörlerde hiç faydası ayrıcalığı yok mu?
-
ben master terkim,biraktim a.q.,istiodumki doktora falanda yapiim işletmede hani dr. unvanıyla piyasada is yapiim rahmetli uzeyir garih gibi,ama yuksek lisans yaparkenki ortam igrenc somuruluyosun tek kelimeyle hele bi de dil biliosan,doc lar falan ozellikle yrd.doc. lar sana yaptirio herseyi sen kendi gelisimini birakiosan milletin tantanasiyla ugrasiosun yani piyasaya donuk hani bole pratik ve ise yarar seyler ogreniim diosan,hic hayal ettin gibi diil,zaten piyasadayken e-mba falanda yapabilirsin cok istiosan.cv nde is tecrubesi masterdan daha etkili oluyo,bence hayata atil,erteleme,ama bu benim fikrim tabii herkesin sosyo-ekonomik durumu farkli.
Toplam Hit: 3977 Toplam Mesaj: 12