Mezuniyet Fotoğraf Pozu
-
Meraba müridler...
Bizim bu sene malum öss falan derken okuldan mezuniyet resmi de çekilecekmiş..
Bütün 11 sınıflar olarak poz düşünün de sizi çekelim bi dediler..
Sizin yaratıcı fikirlerinizi bekliyorum. (mesela öğrenciler dizilerek okulun adını yazıyolar falan)
-
farklı bir şey arıyorsanız gönüllü seçin ve pencereden aşağı iple sallandırın o da sınıfın bayrağını açsın.. bu saatte bu fikir..
-
bak şimdi vereceğim fikir bahçelievler anadolu lisesinin benim mezun olacağım sene öğretmenlerin toplu resimde yapılacak olayı anlatacaktır.
şimdi 11 tane elemanı çatıya çıkarıyorsunuz :D 10 tanesinin elinde su dolu kova 1 tanesi çatıda gözcülük yapacak.
resmi çeken arkadaş emir verince 10 kova su aşağıya boşaltılacak. o esnada resim çekilecek !
manzarayı bir düşünün en uyuz olduğunuz öğretmenler sırıtırken onlara doğru çatıdan onlara doğru inen bir su kütlesi !:D
benim fikrimdir çalmayın :P
-
bence toplu halde daha sade ve klasik bir poz verirsenız daha çaça olur.
-
DEVSIRME bunu yazdı:
-----------------------------bak şimdi vereceğim fikir bahçelievler anadolu lisesinin benim mezun olacağım sene öğretmenlerin toplu resimde yapılacak olayı anlatacaktır.
şimdi 11 tane elemanı çatıya çıkarıyorsunuz :D 10 tanesinin elinde su dolu kova 1 tanesi çatıda gözcülük yapacak.
resmi çeken arkadaş emir verince 10 kova su aşağıya boşaltılacak. o esnada resim çekilecek !
manzarayı bir düşünün en uyuz olduğunuz öğretmenler sırıtırken onlara doğru çatıdan onlara doğru inen bir su kütlesi !:D
-----------------------------Sorun bende , biliyorum da , aklıma şey geldi . Kova ağır gelir de adam aşağı düşerse .
Hahahahaha :D
-
hocam biz mezun olduktan sonra yapmışlardı okulda konser düzenlesin müdür bahçede :C
konsere de karizmatik falan katılın :) bi daha gelmeyecek günler ii geçirin derim :)
okulun camından da herkes eğlenirken fotolar çekilir yine bahçeden de değişik pozlar çekilebilir :)
-
Walla devşirmenin fikrini beendim.Bence onu yapın,ama onu tutturmak mesele.Derken şu aklıma geldi çoklu çekim yaparsın yaparken de suları atarlar 10-20 poz arasından en iyisini kullanırsın(yada birleştirip gif animasyon yaparsınız:D)
-
DEVSIRME bunu yazdı:
-----------------------------bak şimdi vereceğim fikir bahçelievler anadolu lisesinin benim mezun olacağım sene öğretmenlerin toplu resimde yapılacak olayı anlatacaktır.
-----------------------------çalıncak bişey yok zaten yapılmış bişey bu.. hatta bahsettiğin gibi bi resimde var..
-
canerator bunu yazdı:
-----------------------------Walla devşirmenin fikrini beendim.Bence onu yapın,ama onu tutturmak mesele.Derken şu aklıma geldi çoklu çekim yaparsın yaparken de suları atarlar 10-20 poz arasından en iyisini kullanırsın(yada birleştirip gif animasyon yaparsınız:D)
-----------------------------evet bak bu da iyi fikir.. çoklu çekim daha güsel bi olur.. gif yaparsınız.. ya da hepsini ayrı ayrı çıkarttırırsınız..
-
-
silenceb bunu yazdı:
-----------------------------
-----------------------------muhahha orda yapay şelale oluşmuş be :D