folder Tahribat.com Forumları
linefolder Gündem - Güncel Konular
linefolder Mezuniyet İcin Potansiyel Direnis Pankartlari

Mezuniyet İcin Potansiyel Direnis Pankartlari

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    blackhammer
    blackhammer's avatar
    Erkek

sizin tomaniz varsa, bizim de teslamiz var

ph"nglui mglw"nafh cthulhu r"lyeh wagh"nagl fhtagn
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mehmetcan
    mehmetcan's avatar
    Erkek

Anne ben okudum..da Gezide direnç kazandım

bizde keyfine düşkün sosyal çocuklar olabilirdik ; hayatla erken seviştik herşey üstümüze kaldı
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Zork.
    torpedo_XL
    torpedo_XL's avatar
    Erkek

Diyodu ters bağladın tayyip

Bu ampulün balastı bozulmuş.

torpedo_XL tarafından 02/Tem/13 10:50 tarihinde düzenlenmiştir

Bilge insanlar konuşurlar çünkü söyleyecek bir şeyleri vardır. Aptal insanlar konuşurlar çünkü bir şey söylemek zorundadırlar. Demokrasi, bir eğitim işidir. Eğitimsiz kitlelerle demokrasiye geçilirse oligarşi olur. Devam edilirse demagoglar türer. Demagoglardan da diktatörler çıkar. --Platon, Devlet                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                         
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bosluk
    Bosluk's avatar
    Erkek

Kahrolsun pkk

____________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Valira
    Valira's avatar
    Dişi

Efem medya pankartlarimizla sallaniyor

http://fotogaleri.hurriyet.com.tr/galeridetay/70771/2/5/bogazici-universitesi-mezuniyet-toreninde-pankartlar-konustu

Ayrica favorim: https://fbcdn-sphotos-a-a.akamaihd.net/hphotos-ak-prn1/1010553_10152121943153504_962330921_n.jpg

Yardimlar icin tesekkurler :)

The ability to destroy a planet is insignificant, next to the power of the force.
Toplam Hit: 3933 Toplam Mesaj: 26