folder Tahribat.com Forumları
linefolder Derin Konular
linefolder Mhp Fasist Mi?Yoksa İdda Ettikleri Gibi Sadece Milliyetci(!) Mi?

Mhp Fasist Mi?Yoksa İdda Ettikleri Gibi Sadece Milliyetci(!) Mi?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    scuderia
    scuderia's avatar
    Erkek

senin bu dinlediklerin yeni yazılan şeyler diğil 2000 küsur sene önce orhun kitabelerine bilge kağan tarafından yazdırılan şeyler biraz kendi tarihini okusan bilirdin.

l enfer c est les autres Sartre ...
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sicakbuz2003
    sicakbuz2003's avatar
    Erkek
    Çoğu cahil insanlar tabii ki ne emredilirse onu yaparlar.Miilliyetçiyim diyenden korkacaksın zaten en iyi milliyetçilik vatanın için çalışmaktır.Gözdağı vermeyle vatan millet sakarya demeyle milliyetçi olunmaz.Zaten vatan çıkarlarından çok bağlı oldukları çetelerin çıkarlarını düşünüyorlar.Saygılar
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sicakbuz2003
    sicakbuz2003's avatar
    Erkek
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    AntiOksidan
    AntiOksidan's avatar
    Erkek
    faşizmin anlkamını bilior musn da böle bir başlık açıosun 
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sicakbuz2003
    sicakbuz2003's avatar
    Erkek
    faşizmin anlamıyla ilgisi yoktur fascis sözcüğü bir baltanın çevresine bağlanmış bir demet sopa anlamına gelen latince bir sözcüktür birlik ve gücü temsil eder fakat insanlığa yerleştirmiş olduğu anlam farklıdır.İtalyan Faşist(yada herneyse) partisinin fascis simgesini kullanması faşizmi iyi fascisi kötü yapmaz
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    GolgeleR
    GolgeleR's avatar
    Erkek

Yaw kardes1m halami anlam1orsunuz bakin iste link veriorum biseyler öreninde gelin buraya Ordan Burdan dötten sikma laflarla degil alin okuyun Ondan sonra konusun!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

http://www.ulkuocaklari.org.tr/_basbugdan/21-12-2005.htm

BAN
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    guerilla62
    guerilla62's avatar
    Erkek
    ic3 dostum...ben neyin  ne oldugunu gayet iyi bilen biriyim...eger varsa diyeceklerin sole.Gevelemeye gerek yokk.Gercek dunyada ozgur deiliz bari sanal dunyada ozgur olalım.simdi sen bana ozgurluk nedir biliyormusun ki diyeceksin işin b.kunu cıkarıcaksın.

İBO DENİZ MAHİR
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    guerilla62
    guerilla62's avatar
    Erkek
    hunturk kardesim.Sana saygı duyuyorum ammmaa ben orta asyadan gelen bir milletin evladı deilim ki kendi tarihin dedigin seyleri okuyayım.ben yinede indirdim dinledim.BEn bu ulkenin evladıyım sozlerimde art niyet aramayın.Gordugum su ki yemin de diyor ki fasizm vs.. ideolojilere karsi olmaktan behsediyor.ama mhp ve ona yakın kurumların buna ters bir durumda olduklarını goruyorum...tam  tersi bir durum icerisindeler

İBO DENİZ MAHİR
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ~$
    ComputerWolf
    ComputerWolf's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek
    Bakın güzel kardeşlerim bu tartışma yanlıştır tamda emperyalistlerin işine gelir..Bizim bugünkü sorunumuz ülkücü-solcu tartışması değil..bugün bizim sorunumuz..emperyalizm ve türkiye arasındaki sorun..karşı tarafta emperyalistler var abd ab...bu tarafta ülkücüsüyle solcusuyla kürtüyle türküyle türkiye halkı var..ortak paydada bir araya gelip emperyalizme karşı duruş belirlemek zorundayız...Mhp faşist solcular kızıl bu yanlıştır...Bir tarafta ezilen uluslar diğer tarafta ezen devletler var..bizler ezilen bir ulus olarak tek bir duruş sergilemeliyiz...nedir bu duruş..biz sağcısı solcusu ilerici gerici kürtçüsü türkçüsü..bir aradayız bu memleket bizim ve böldürmeyiz..bağımsız bir ulusuz...kürt bizimdir türkde bizim..,Kürt sorunu varsa onu biz kendi içimizde çözeriz...Türk sorunu varsa onu kendi içimizde çözeriz...baş örtüsü sorunsa ab yi abd yi karıştırmadan....kürtçe yayın sorunu varsa ab yi abd yi karıştırmadan çözeriz ...bunu diyebilmeliyiz...Bir zamanlar denize dökülenlerden medet ummadan hareket etmeliyiz...

Hep denedin. Hep yenildin. Olsun yine dene , yine yenil ama daha iyi yenil !
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    scuderia
    scuderia's avatar
    Erkek
    computerwolf bunu yazdı:

Bakın güzel kardeşlerim bu tartışma yanlıştır tamda emperyalistlerin işine gelir..Bizim bugünkü sorunumuz ülkücü-solcu tartışması değil..bugün bizim sorunumuz..emperyalizm ve türkiye arasındaki sorun..karşı tarafta emperyalistler var abd ab...bu tarafta ülkücüsüyle solcusuyla kürtüyle türküyle türkiye halkı var..ortak paydada bir araya gelip emperyalizme karşı duruş belirlemek zorundayız...Mhp faşist solcular kızıl bu yanlıştır...Bir tarafta ezilen uluslar diğer tarafta ezen devletler var..bizler ezilen bir ulus olarak tek bir duruş sergilemeliyiz...nedir bu duruş..biz sağcısı solcusu ilerici gerici kürtçüsü türkçüsü..bir aradayız bu memleket bizim ve böldürmeyiz..bağımsız bir ulusuz...kürt bizimdir türkde bizim..,Kürt sorunu varsa onu biz kendi içimizde çözeriz...Türk sorunu varsa onu kendi içimizde çözeriz...baş örtüsü sorunsa ab yi abd yi karıştırmadan....kürtçe yayın sorunu varsa ab yi abd yi karıştırmadan çözeriz ...bunu diyebilmeliyiz...Bir zamanlar denize dökülenlerden medet ummadan hareket etmeliyiz...

tebrikler kardeşim ben ülküsüne bağlı biri olarak seni alkışlıyorum

l enfer c est les autres Sartre ...
Toplam Hit: 16488 Toplam Mesaj: 62