Mi Stick Ulusal Kanalları İzleme
-
ulusal kanal diyorsan yek portal indir. (ekstralar mevcut)
siteden bir üyelik oluştur.
üyelik bilgilerinizi mi stick üzerinden girmek için google tv uygulamasından tv kumandası özelliğini kullanabilirsin...
byincesu tarafından 01/Mar/23 09:47 tarihinde düzenlenmiştir -
stream iptv player kur
http://217.195.202.11:80/playlist/yerli/kaynak/m3u
burdan iptv ile izleyebilirsin
ama uzun sürmez kapanır -
Tv plus kullanıyorum ben. İçinde s sports nba tv falan var. Tüm kanallar var neredeyse
-
BluTV android uygulamasında sıkıntı var. Bende de sürekli donup kalıyor. Çıkıp zorla durdur diyip tekrar açıp devam ediyorm. Dizi falan izlerken her bölümde yapıyor. Desteğe mail attım, çalışıyorlarmış.
-
Macidor bunu yazdı
BluTV android uygulamasında sıkıntı var. Bende de sürekli donup kalıyor. Çıkıp zorla durdur diyip tekrar açıp devam ediyorm. Dizi falan izlerken her bölümde yapıyor. Desteğe mail attım, çalışıyorlarmış.
Aynen Bende Canlı Destek Kısmına Yazdım Mal Mal Cevaplar Veriyorlar.. Kimsenin Bir Şeyden Anladığı Yok..
-
livane bunu yazdı
Tv plus kullanıyorum ben. İçinde s sports nba tv falan var. Tüm kanallar var neredeyse
Aylik 40 tl pahali geldi.
byincesu bunu yazdıulusal kanal diyorsan yek portal indir. (ekstralar mevcut)
siteden bir üyelik oluştur.
üyelik bilgilerinizi mi stick üzerinden girmek için google tv uygulamasından tv kumandası özelliğini kullanabilirsin...
Acilmiyor hocam
-
Megalados bunu yazdılivane bunu yazdı
Yıllık 200 liraya almıştım haziranda. Fiyatı o kadar olduysa bende almam aq.
-
livane bunu yazdıMegalados bunu yazdılivane bunu yazdı
Yıllık 200 liraya almıştım haziranda. Fiyatı o kadar olduysa bende almam aq.
12 liraya tivibu aldım. 2 dakkada sattilar. Verdikleri sifre hata verdi. Aradim 15 dakika ugrastik telefonda yeni sifre gönderdiler. Bu seferde aktif etmek icin 444 5 375 i arayin diye hata verdi. Diyor ki bana kayit olusturalim. Olustirma dedim amk bir de onu mu bekleyecem iptal edim. Iptal servisine aktardi 5 dakka baglandi 10 dakka dil döktüm iptal ettim. Bakalim para keserlerse yine arayacam. Bosa ugrastim sonucta yok mk
-
https://m.youtube.com/watch?v=7KKRkn4T_kM
Şu video ile inat tv yi indirdim. Harikaymis. Bosa ugrasmisiz. Ulasal kanallar netflix exxen hepsi var. Galiba bedava :))