Micro Sd Karta Çok Geç Erişiyorum
-
Arkadaşlar merhaba, telefonumun sd hafıza kartını pc ye bağlıyorum pc ye bağlamak için usb 2.0 girişli bir kart okuyucu onada micro sd adaptör takıyorum adaptörede sd kartı takıyordum ama 2-3 gündür ne işte ne de evde bu şekilde sd karta sağlıklı erişemiyorum çok uzun süre bekliyor açılmıyor donmalar alıyor sd kartı telefona takdığımda anında erişiyorum ve formatluyorum ama yukarıda dediğim şekilde pc ye bağlamaya çalışınca saçmalamaya başlıyor neden böyle olur sizce naswıl düzelte bilrim bu sorunu ?
-
-driver sorunu olamaz heralde kart okuyucunun driverı yoktur
- usb kabloda bir arıza olabilirmi ?
-hafıza kartında virüs olabilirmi ? (Format attım dedin olamaz heralde)
-kart okuyucu yere düştümü herhangi bir darbe alıp bozulabilirmi ?
-Markalı bir ürün mü çin mi ?
-Pcnin usb girisinde birşey olabilirmi?
-
Driver sorunu yoktur,
Olamaz hem şlte hem evde farklı kablolar ile denedim sonuç yine aynı,
Olmaz iki farklı hafıza kartında da aynı sorun oluyor ayrıca kav 2009 güncel sürüm kurulu ve daşma açık,
Yok telefona takınca en ufak sorunları yok,
Sandisk ikiside, biri 1 diğeri 2 gb,
-
Robinson_Crusoe bunu yazdı:
-----------------------------Driver sorunu yoktur,
Olamaz hem şlte hem evde farklı kablolar ile denedim sonuç yine aynı,
Olmaz iki farklı hafıza kartında da aynı sorun oluyor ayrıca kav 2009 güncel sürüm kurulu ve daşma açık,
Yok telefona takınca en ufak sorunları yok,
Sandisk ikiside, biri 1 diğeri 2 gb,
-----------------------------elektronik biraz gıcık bir olaydır farklı bir kart okuyucu deneme şansın olabilirmi ki ?
-
Şu an için öyle bir imkanım yok üstadım,
-
sen gene bağlanıyomuşun çoğu insan bende dahil pc den hafıza kartını kart okuyucu ile açınca çok geç açılıyor bu 1,telefondan bilgisayara dosya attırmıyo buda 2, 5-10 saniye sonra kart okuyucunu pc görmüyo buda 3, hertürlü yöntemi denedim buda 4, hiçbişey değişmedi buda 5, en iyisi telefonun usb kablosu buda 6,buda gelir buda geçer buda 7(Not: Konuyla alakası yoktur kafiyeyi tamamlaması için yazılmıştır)
-
-----------------------------
Şu an için öyle bir imkanım yok üstadım,
Bluetooth kullanmayı denedin mi ? K.bakma Telefon modelini bilmiyorum :) ayrıca masraflı seçenek sunabiliyorum:) -
Valla bu aralar girmeyeye başladı önceleri hiç bir sorunum yktu arkadaşlar neden böyle oldu çözemedim ? Pahalı yöntemler ne üstadım :) ?
-
Valla bu aralar girmeyeye başladı önceleri hiç bir sorunum yktu arkadaşlar neden böyle oldu çözemedim ? Pahalı yöntemler ne üstadım :) ?
bluetooth felan dıyorum ya:D hiç olmadı bitane bluetooth alıcı verici temin edebilirsin dicektim:D k.bakma usta pek içaçıcı cvp veremedim =/ -
outrun diye bir hafıza kartı virüsü var onu silmesi çok zor 4 5 defe karta format atacan kart okuyucu drevere yerleşiyor dreveri kaldır yeniden kur başka bir kart okuyucu okur usb ana karta bağlanan kabloyu anakartan çıkar yeniden tak böyle bağlıysa çin mallarında hafıza kartını direk çıkartırsan veri kaybı oluyor sanra zor düzeliyor karta format at bir iki kare içine birkaç veri yaz mesala müzik yükle sil format at düzeliyor hergün böyle sorun yaşıyom anca böyle düzeliyor ayrıca kanalları yumşak silgi ile sil başarılar
-
dostum bi ihtimal firüs olabilir, bazı virüsler, usb hdd, usb bellek ve kartlar dahil birçok şeyi
yavaşlatmayı gayet güzel beceriyor, ilk önce temiz format at.
daha sonra usb disk security kur. full'u yoksa pm den iste gönderirim.
bu programı kurmadan kesinlikle hafıza kartını veya C harici bir diske çift tıklama.
D,E gibi diğer bölümlere de bulaşmış olabilir Autorun.inf virüsü
bu programı kurduktan sonra gönül rahatlığıyla takabilirsin hafıza kartını,
Ayrıca sağ tıklayıp Disable autorun .... vs demeyi unutma, bu takılı olan
her depolama aygıtına, bir Autorun.inf dosyası açıp, erişilemez yapar ki,
virüsler editleyemez kesinlikle bu dosyayı.