Microsd 8 Gb Bozuldu

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    BosphorusPasha
    BosphorusPasha's avatar
    Erkek

hocam bendede bi adet 4 gb sony mms pro duo mark 2 var ama ne psp ne foto makina ne bilgisayar okumuyo :| napak?

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    antivir-US
    antivir-US's avatar
    Erkek

slmarlq bunu yazdı:
    -----------------------------

merhaba arkadaslar. bende 8 Gb lik Micro SD var fakat biçimlendirmeye çalıştığımda  şu hatayı veriyor

http://img413.imageshack.us/img413/5145/adsztao.jpg

Telefona takıp biçimlendirmeye çalıştıgımda telefon donuyo yapmıyo yani.  ne programlarla denediysem olmadı. çöpe atmakda istemiyorum. son çare fikirlerinize başvurdum. şimdiden teşekkürler

-----------------------------

daha önce bende de buna benzer sorunlar olmuştu ama bi şekilde çözmüştüm,ah bi hatırlasam.

ama sana tavsiyem bozuk diyerek atma,bi süre sonra aklına bişey geliyo,deniyosun oluyo falan,sadece biraz daha bekle.

İnsan beyni uyurken bile sorunların çözümü için çalışıyo.Gecenin bi yarısı uyanıp da bilgisayarı açmışlığım vardır,sırf buna benzer durumlar yüzünden.

İlla kullanmayacam desen de bi kenara bırak atma,ya aklına bişey gelir denersin,ya da tesadüf internette onunla ilgili bişeye denk gelirsin,sonradan pişman olursun...

Camınızı kırar, duvarınıza işer, bisikletinize biner, tekerini keser, arabanızı çizer, zilinize basar kaçarım. Kısacası ben annenizin sokağa çıkarken uzak dur dediği çocuklardan biriyim.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    erblood
    erblood's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

hocam bozuldu derken daha önce tam olarak çalışıyormuydu?yoksa aldığından beri çalışmıyorsa byük ihtimalle sahte flash olayına kurban gitmişsindir.benim de elimde var hiç bir işe yaramıyorlar.bilgine

Toplam Hit: 3864 Toplam Mesaj: 14