folder Tahribat.com Forumları
linefolder Virüs - Trojan - Keylogger - BotNet
linefolder Microsoft - Yazılım Sahteciliği Kurbanı Olmayın...

Microsoft - Yazılım Sahteciliği Kurbanı Olmayın...

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    tagext
    tagext's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası Başarı Madalyası
    Erkek
    orijinal keyleri E-Bay sitesindeki satılık notebookların resimlerini inceleyerek bulabilirsiniz :))) boylece korsan durumuna düşmezsiniz.

ftw
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ~$
    ComputerWolf
    ComputerWolf's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek
    WgaLogon.dll ve wgatry.exe yi silmeniz yeterli.Tabi windows direk olarak veya guvenli modda silme yetkisi vermez.Patchlerle silebilirsiniz ama dikkat edin her patch i dedeniz sanmayin :) ...test icin 2tane patch indirdim ikiside trojan.Ayrica ir2'nin orjinal patchini kullanablirsiniz.Windows WGA size orjinallik testi yapin dediginde ir'in programla patchleyip hadi yapalim deyin orjinal olur wga kaybolur ama 3-5 gun sonra tekrar horlar ben testtetim :) ...En garanti yol saglam bir patch bulursaniz onunla wgalogon.dll ve try.exe sini silmek .Ben naptim ? Benim windows sistemlerin birisinde wga sorunu oluyordu onuda test amacli yukledim yoksa updat etmezseniz olur biter :) ...Linux(suse 10.2) kuruluydu linuxtan erisip wgalogon.dll ve exe sini sildim oldu bitti.Live cd ile de halledebilirsiniz.Illa format atmayin.

Hep denedin. Hep yenildin. Olsun yine dene , yine yenil ama daha iyi yenil !
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    gencprens
    gencprens's avatar
    Erkek
    benimde aynı sorunum warrr :(

Dünya hayatı kırlmaya mahkum şişeler hükmündedir...
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Spyware__007
    Spyware__007's avatar
    Erkek

ComputerWolf bunu yazdı:
    -----------------------------
    WgaLogon.dll ve wgatry.exe yi silmeniz yeterli.Tabi windows direk olarak veya guvenli modda silme yetkisi vermez.Patchlerle silebilirsiniz ama dikkat edin her patch i dedeniz sanmayin :) ...test icin 2tane patch indirdim ikiside trojan.Ayrica ir2'nin orjinal patchini kullanablirsiniz.Windows WGA size orjinallik testi yapin dediginde ir'in programla patchleyip hadi yapalim deyin orjinal olur wga kaybolur ama 3-5 gun sonra tekrar horlar ben testtetim :) ...En garanti yol saglam bir patch bulursaniz onunla wgalogon.dll ve try.exe sini silmek .Ben naptim ? Benim windows sistemlerin birisinde wga sorunu oluyordu onuda test amacli yukledim yoksa updat etmezseniz olur biter :) ...Linux(suse 10.2) kuruluydu linuxtan erisip wgalogon.dll ve exe sini sildim oldu bitti.Live cd ile de halledebilirsiniz.Illa format atmayin.
    -----------------------------

compi hacım haklıdır

yada şöyle birşey yapabilirsiniz ama biraz parmak çabukluğu gerektiriyor lisanslı bir sürümden patch i alarak hata veren sürüme programın işleyişini kapatıp sildikten sonra yüklersiniz sorunun ortadan kalkacağna inanıyorum tabi ekran özellikleri geri gelirmi bilmiyorum 

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    BuZuL
    BuZuL's avatar
    Erkek
    bi deneyeim ben bunları ir2 ne anlar puroramdan :D

DAĞDA ÜÇ BEŞ KOYUN SÜRÜSÜ, TUTTURMUŞ BİR KÜRDİSTAN TÜRKÜSÜ, ELİNE ALMIŞ BAYRAK DİYE BİR MASA ÖRTÜSÜ, SATSAN BEŞ PARA ETMEZ NE DİRİSİ NE DE ÖLÜSÜ, SOYU SOYSUZ OLAN SENSİN TOPRAK SENİN NEYİNE, İTE İTLİK YAPIP KAFA TUTMA BEYİNE, ANLASA DEDİĞİMİ SOKAKTAKİ KÖPEK AĞLAR HALİNE, DUY ULAN SOYSUZ NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE.......
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    BuZuL
    BuZuL's avatar
    Erkek
    amele çok çok thankyu.

DAĞDA ÜÇ BEŞ KOYUN SÜRÜSÜ, TUTTURMUŞ BİR KÜRDİSTAN TÜRKÜSÜ, ELİNE ALMIŞ BAYRAK DİYE BİR MASA ÖRTÜSÜ, SATSAN BEŞ PARA ETMEZ NE DİRİSİ NE DE ÖLÜSÜ, SOYU SOYSUZ OLAN SENSİN TOPRAK SENİN NEYİNE, İTE İTLİK YAPIP KAFA TUTMA BEYİNE, ANLASA DEDİĞİMİ SOKAKTAKİ KÖPEK AĞLAR HALİNE, DUY ULAN SOYSUZ NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE.......
Toplam Hit: 8148 Toplam Mesaj: 17