Microsoft

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    All hail to Tux
    sandman
    sandman's avatar
    Erkek
    yüklicegin paketleri seciyorsun secerken ordan internet paketlerimi yönetim paketlerimi ne ordan secmen lazımdır...okumadan herşeye next next demeyin lütfen.

Mühendis kahveyi projeye dönüştüren bir insan evladıdır.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ~$
    ComputerWolf
    ComputerWolf's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek

Elma sekeri hoca simdi bu konuda 100defa tartisildi forumda ,simdi windows asinalari 10000tane windowsun artilarini sayabilir ,yine linux asinalari 10000tane linux artilari sayabilir ,bende suse,fedora,pardus,ubuntu distrolarini kullaniyorum ,usb sorunu falan yasamadim hic,ha 2yil once bir usb bellek takip cikarttiginda sican dagitimlar vardi bu bir gercek ama linux u elestirmek icin 3-4yil geriden degil bugunu baz alarak elestirmek gerek ,isin girgiri bir yana linux un 2005 ten buyana gelisimi hicte kucumsenmemeli ,bugun bakkal da linux biliyor ,markette biliyor ...yani windows disinda bir isletim sisteminin oldugundan insanlarin haberi var ve bu sistem ucretli gelistiriciler tarafindan degil gonullu gelistiriciler tarafndan gelistiriliyor ,bunuda goz onune almak gerek,yani o kadar boktan birsey olsa binlerce insan bilgisayar basina oturup bu is icin emek harcamaz...hepimiz yeri geliyor windows a yeri geliyor linux a bok atiyoruz ama girgir cercevesinde...cunku isin aslinda emek var,birileri ter dokuyor bu is icin...yani sonucta klasik cevabimi verecegim

"Linux'un yeri ayri ,windows'un yeri ayri" biz bilisim sektorunun icinde yer aliyorsa ,bizim icin onemli olan yapacagimiz isleri hangi sistemde daha rahat yapariz ? bu tip cozumlere karsi linux veya windows veya unix kanalini secmek ...ayrica bugun ev kullanicilari dedigimiz son kullanicilar icin oldukca fazla linux distrolari var ,fazla uzaga gitmeye gerek yok "Pardus" bunlarin basinda geliyor ,ubuntu yine ...yani dere boyu kavaklar seninki benden kara :) 

Hep denedin. Hep yenildin. Olsun yine dene , yine yenil ama daha iyi yenil !
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    bugax
    bugax's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    pppoe den mi bahsediosun ?
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    All hail to Tux
    sandman
    sandman's avatar
    Erkek
    o protokol onun paket secimleri geldiyse o ayrı....

Mühendis kahveyi projeye dönüştüren bir insan evladıdır.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    IRF
    IRF's avatar
    Erkek
    linux kullanmak : japonca bildiğin için türkiye sınırları içinde japonca konusmak kadar sacma bişi.... japonca daha iyide olsa... türkçe konusmak daha kolay ve alışılmış bişi....

...
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    bugax
    bugax's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    forever windowz
Toplam Hit: 1747 Toplam Mesaj: 17