Microsoft Açık Akademi

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PanxeR
    PanxeR's avatar
    Erkek

Microsoft Türkiye'nin öncülüğünde, Garanti Bankası'nın desteği ve Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığı'nın katkılarıyla Türkiye'nin ilk herkese açık, ücretsiz uygulama geliştirme okulu Açık Akademi açıldı.Girişimci ekonomisi oluşturulmasına öncülük edecek bu kurumsal sosyal sorumluluk projesi, Türkiye'ye milyarlarca dolarlık uygulama pazarının kapılarını aralıyor.Açık Akademi, ülkemizin genç ve dinamik bilişim kullanıcılarını uygulama geliştirici olmaya yönlendiriyor.

www.acikakademi.com

Bilgisayar kullanmasını bilen herkesin faydalanabileceği bu platform sayesinde, siz de evden para kazanabilirsiniz.     Üç farklı eğitim seviyesinin bulunduğu Açık Akademi'den, hem uygulama ve/veya yazılım geliştirmeye başlamak isteyenler, hem de profesyonel anlamda uygulama geliştiren profesyoneller faydalanabiliyor.

Röpörtaj ve Tanıtım Videosu için Lütfen Tıklayın.

http://shiftdelete.net/acik-akademi-yayinda-34189.html

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PanxeR
    PanxeR's avatar
    Erkek

Bitirdiğinizde microsoft tarafından sertifika alıyorsunuz. İlk günden 10.000 başvuru gerçekleştirilmiş.

Windows 8 Mobile ile en fazla uygulama sahip olacak Windows Mobile Phone ve diğer Uygulama pazarlarından kim güzel bir gelir elde etmek istemezki?

Şimdiden güzel bir final hediyesi oldu gibi.

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Mycity
    Mycity's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

PanxeR bunu yazdı:
    -----------------------------

Bitirdiğinizde microsoft tarafından sertifika alıyorsunuz. İlk günden 10.000 başvuru gerçekleştirilmiş.

Windows 8 Mobile ile en fazla uygulama sahip olacak Windows Mobile Phone ve diğer Uygulama pazarlarından kim güzel bir gelir elde etmek istemezki?

Şimdiden güzel bir final hediyesi oldu gibi.

bende başlayacam :D

Bazıları sadece konuşur bazıları ise hayalleri ile dünya'ya yön verir.. Mycity
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Jilet_Boris
    Jilet_Boris's avatar
    Erkek

Yemin ederim okulda bu kadar detaylı ve ilerlemeli öğretmiyolar bu dersleri :| ayrıca ben pek bi bok bilmeden 1.seviye sınavına girdim yarısından fazlası boş acaba tekrar bu sınavı olabilirmiyim :S

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PanxeR
    PanxeR's avatar
    Erkek
    HoneyBadger bunu yazdı:

Yemin ederim okulda bu kadar detaylı ve ilerlemeli öğretmiyolar bu dersleri :| ayrıca ben pek bi bok bilmeden 1.seviye sınavına girdim yarısından fazlası boş acaba tekrar bu sınavı olabilirmiyim :S

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    blackseaboy28
    blackseaboy28's avatar
    Erkek
    tatilde bakariz

Mobil uygulama geliştirilir.
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MaTRiXe
    MaTRiXe's avatar
    Erkek

HoneyBadger bunu yazdı:

yok sanırım bi kere seviyeni test etmek için sınava giriyorsun. Ben de öle basit sanmıştım fakat hiçte değilmiş, ama sanıyorum branja göre eğitim alma olayı yok, yine de çok güzel bir olay.

Sertifika almaya hak kazanınca fiziksel olarak da tarafımıza ulaşıyor mu acaba ?

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PanxeR
    PanxeR's avatar
    Erkek

MaTRiXe bunu yazdı:

HoneyBadger bunu yazdı:

yok sanırım bi kere seviyeni test etmek için sınava giriyorsun. Ben de öle basit sanmıştım fakat hiçte değilmiş, ama sanıyorum branja göre eğitim alma olayı yok, yine de çok güzel bir olay.

Sertifika almaya hak kazanınca fiziksel olarak da tarafımıza ulaşıyor mu acaba ?

evet ulaşıyor sanırım :) ilk 10 a girenlere iş fırsatı felan varmış bakalim

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Jilet_Boris
    Jilet_Boris's avatar
    Erkek

PanxeR bunu yazdı:

MaTRiXe bunu yazdı:

HoneyBadger bunu yazdı:

evet ulaşıyor sanırım :) ilk 10 a girenlere iş fırsatı felan varmış bakalim

ohoo millet paso kütüphaneden dosya çekiyo o yüzden :|

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    müstakar
    yarasaadam
    yarasaadam's avatar
    Erkek

ms açık akademi müthiş bir platform yazılımda kendinizi geliştirmek isterseniz en büyük kaynak emeğinize sağlık 

Beyninizi işlemci olarak kullanın , harddisk olarak değil :) İnsanlar kitap gibidir azizim , önemli olan cildi değil, içerikleridir Tüm ağı çökertmek , bir insanı hacklemekle başlar
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    dhmm
    dhmm's avatar
    Erkek

Arkadaslar acik akademi 1 senedn fazla bir zamandir hizmet vermektedir

Ozgurluk aslinda her istedigini yapabilmek degildir, istemedigini yapmamaktir. // Verdigin degeri gormeyince, gordugun degeri ver !!! // Hayatin herkes icin bir bavulu vardir !!! // Dusmek gerekir bazen hayatta; kalkmayi ogrenebilmek icin
Toplam Hit: 3843 Toplam Mesaj: 17