Microsoft Açık Akademi
-
Microsoft Türkiye'nin öncülüğünde, Garanti Bankası'nın desteği ve Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığı'nın katkılarıyla Türkiye'nin ilk herkese açık, ücretsiz uygulama geliştirme okulu Açık Akademi açıldı.Girişimci ekonomisi oluşturulmasına öncülük edecek bu kurumsal sosyal sorumluluk projesi, Türkiye'ye milyarlarca dolarlık uygulama pazarının kapılarını aralıyor.Açık Akademi, ülkemizin genç ve dinamik bilişim kullanıcılarını uygulama geliştirici olmaya yönlendiriyor.
Bilgisayar kullanmasını bilen herkesin faydalanabileceği bu platform sayesinde, siz de evden para kazanabilirsiniz. Üç farklı eğitim seviyesinin bulunduğu Açık Akademi'den, hem uygulama ve/veya yazılım geliştirmeye başlamak isteyenler, hem de profesyonel anlamda uygulama geliştiren profesyoneller faydalanabiliyor.
Röpörtaj ve Tanıtım Videosu için Lütfen Tıklayın.
http://shiftdelete.net/acik-akademi-yayinda-34189.html
-
Bitirdiğinizde microsoft tarafından sertifika alıyorsunuz. İlk günden 10.000 başvuru gerçekleştirilmiş.
Windows 8 Mobile ile en fazla uygulama sahip olacak Windows Mobile Phone ve diğer Uygulama pazarlarından kim güzel bir gelir elde etmek istemezki?
Şimdiden güzel bir final hediyesi oldu gibi.
-
PanxeR bunu yazdı:
-----------------------------Bitirdiğinizde microsoft tarafından sertifika alıyorsunuz. İlk günden 10.000 başvuru gerçekleştirilmiş.
Windows 8 Mobile ile en fazla uygulama sahip olacak Windows Mobile Phone ve diğer Uygulama pazarlarından kim güzel bir gelir elde etmek istemezki?
Şimdiden güzel bir final hediyesi oldu gibi.
-----------------------------bende başlayacam :D
-
Yemin ederim okulda bu kadar detaylı ve ilerlemeli öğretmiyolar bu dersleri :| ayrıca ben pek bi bok bilmeden 1.seviye sınavına girdim yarısından fazlası boş acaba tekrar bu sınavı olabilirmiyim :S
-
HoneyBadger bunu yazdı:
-----------------------------Yemin ederim okulda bu kadar detaylı ve ilerlemeli öğretmiyolar bu dersleri :| ayrıca ben pek bi bok bilmeden 1.seviye sınavına girdim yarısından fazlası boş acaba tekrar bu sınavı olabilirmiyim :S
-----------------------------
-
tatilde bakariz
-
HoneyBadger bunu yazdı:
-----------------------------Yemin ederim okulda bu kadar detaylı ve ilerlemeli öğretmiyolar bu dersleri :| ayrıca ben pek bi bok bilmeden 1.seviye sınavına girdim yarısından fazlası boş acaba tekrar bu sınavı olabilirmiyim :S
yok sanırım bi kere seviyeni test etmek için sınava giriyorsun. Ben de öle basit sanmıştım fakat hiçte değilmiş, ama sanıyorum branja göre eğitim alma olayı yok, yine de çok güzel bir olay.Sertifika almaya hak kazanınca fiziksel olarak da tarafımıza ulaşıyor mu acaba ?
-
MaTRiXe bunu yazdı:
HoneyBadger bunu yazdı:
yok sanırım bi kere seviyeni test etmek için sınava giriyorsun. Ben de öle basit sanmıştım fakat hiçte değilmiş, ama sanıyorum branja göre eğitim alma olayı yok, yine de çok güzel bir olay.Sertifika almaya hak kazanınca fiziksel olarak da tarafımıza ulaşıyor mu acaba ?
-----------------------------evet ulaşıyor sanırım :) ilk 10 a girenlere iş fırsatı felan varmış bakalim
-
PanxeR bunu yazdı:
-----------------------------MaTRiXe bunu yazdı:
HoneyBadger bunu yazdı:
-----------------------------evet ulaşıyor sanırım :) ilk 10 a girenlere iş fırsatı felan varmış bakalim
-----------------------------ohoo millet paso kütüphaneden dosya çekiyo o yüzden :|
-
ms açık akademi müthiş bir platform yazılımda kendinizi geliştirmek isterseniz en büyük kaynak emeğinize sağlık
-
Arkadaslar acik akademi 1 senedn fazla bir zamandir hizmet vermektedir