folder Tahribat.com Forumları
linefolder Network - İnternet
linefolder Microsoft Certified Systems Engineer (MCSE) Trainsignal Mcse Egitim Seti Tam 30 Cd

Microsoft Certified Systems Engineer (MCSE) Trainsignal Mcse Egitim Seti Tam 30 Cd

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Martech
    Martech's avatar
    Erkek
    Arkadaşlar Setin Tamamını İndirmiş Bulunuyorum.. ve Toplam 7 tane DVD`dir.. İsteyenlere... Dvdleri Copyleyip.. Yollıyacağım.. Kargo İle Yollanacaktır. İsteyenler.. Kargo Adreslerini Pm İle İletebilirler..
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    EntelKoylu
    EntelKoylu's avatar
    Erkek
    Martech bunu yazdı:
    -----------------------------
    Arkadaşlar Setin Tamamını İndirmiş Bulunuyorum.. ve Toplam 7 tane DVD`dir.. İsteyenlere... Dvdleri Copyleyip.. Yollıyacağım.. Kargo İle Yollanacaktır. İsteyenler.. Kargo Adreslerini Pm İle İletebilirler..

-----------------------------
    Sen babana günahını vermessin hayrola kaç para alıcan kargolardan?

ANDY // Burası mezopotamya, küresel oyunun bumerang cehennemi. Tanrı bile dünya düzeni için peygamberlerini hep buraya göndermiş. Çünkü burası aslında yeryüzü cennetiymiş. Daha Fazla Bilgi İçin Profilimi İnceleyiniz...
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Martech
    Martech's avatar
    Erkek
    :)) Bu Arada kargolar Ödemeli Yollancaktır .. Zaten 5 ytl Civari Birşey Tutar ..
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Maresca
    Maresca's avatar
    Erkek
    Sadece DHCP Servers in isosu 1 dvd geri kalanların hepsi toplam 45 cd etti.ama değdi de.paylaşan arkadaşa yeniden teşekkür ediyorum

Gel bili bili gates
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SpoofU
    SpoofU's avatar
    Erkek
    Martech hoca vallahi çok makbule geçer, pm attım.

Sevmem yazmayı, okumayı sevdiğim kadar.
Toplam Hit: 8129 Toplam Mesaj: 36