folder Tahribat.com Forumları
linefolder Linux ve Diğer İşletim Sistemleri
linefolder Microsoft Linuxu Hedef Alan Grafikli-Tablo Propagandası

Microsoft Linuxu Hedef Alan Grafikli-Tablo Propagandası

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Meliksah
    Meliksah's avatar
    Erkek
    zumsuk bunu yazdı:
    -----------------------------

karaconda bunu yazdı:

ulan Allahından kork hayatında linuxu denemeyen diyosun ya beraber linux kurmaya kalktık ya lan benim masaüstüne

bi de şu 4 nedenden dolayı gidip linux yükleyen mürid war mı acaba?? ama windowsun tek nedeni yüklemeye yeter çünkü adı windows...

oyun oynayan, araştırmayan, herşeyi çift click ile halletmeye çalışan tembel adam mümkünse linuxa gelmesin.Yapamaz hoca.

birşeyler geliştiren, bilgisayarı anlamak isteyen, araştırmacı, virüslerden sıkılmış ve bunların dışında tembel olmayan ve oyun bağımlısı olmayan adam linuxa gelsin.

4 neden dediğin benim yazdıklarımsa onlar yuıkarıdaki windows yazısı gibi saçmaladım.Yoksa bir kaç yüz neden çıkacaktır

ben linuxa karşı değilim fakat windows daha iyi... linuxa karşı olsaydım cebimde taşımazdım

aa iyi olmuş lan. güncelleme yapayım imzaya bi ara :W
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    cnr437
    cnr437's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

karaconda bunu yazdı:
    ben linuxa karşı değilim fakat windows daha iyi... linuxa karşı olsaydım cebimde taşımazdım

ben windowsa karşı değilim, fakat linux daha iyi...

windowsa karşı olsam, Catia için windows kullanmazdım

şerefsiz dassault systemes'in catia linux'u torrente düşmedi, wine hala iyi bi performans vermiyo catia'da.

Bizim olduğumuz her yerde herşey bizim yüzümüzden olmuştur. Ben benim amk bana bişey olmasın!
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ayro
    Ayro's avatar
    Erkek

karaconda bunu yazdı:

hoca neye göre daha iyi ya ? Hayatında toplam kaç ay linux kullandın ? Hiç windowsa geçmeden  ? 1 sen bütün işlerini linuxta yaptın mı ? Neye göre daha iyi ? Kime göre daha iyi ?

exe kullanımına göre windows daha iyi haklısın.

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    cnr437
    cnr437's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

bak bak :D

windows harbiden mavi ekran konusunda çok iyi :)

http://g-laurent.blogspot.com/2009/09/windows-vista7-smb20-negotiate-protocol.html

http://hackaday.com/2009/09/09/windows-7-and-vista-crash-via-smb-exploit/

öpcük :D

Bizim olduğumuz her yerde herşey bizim yüzümüzden olmuştur. Ben benim amk bana bişey olmasın!
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ayro
    Ayro's avatar
    Erkek

cnr437 bunu yazdı:

bak bak :D

windows harbiden mavi ekran konusunda çok iyi :)

http://g-laurent.blogspot.com/2009/09/windows-vista7-smb20-negotiate-protocol.html

http://hackaday.com/2009/09/09/windows-7-and-vista-crash-via-smb-exploit/

öpcük :D

bundan daha iyisi 

http://www.youtube.com/watch?v=RgriTO8UHvs

budur herhalde :D

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Meliksah
    Meliksah's avatar
    Erkek

sana göre linux bana göre windows iyi... bu olay kimi zaman öznel kimi zaman nesneldir... uzatmaya gerek yok...

konu matraklık olursa alın bu daha matrak...
    http://www.youtube.com/watch?v=W9_DQjQbtTY

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mobydick64
    mobydick64's avatar
    Erkek
    benim pc.. siz bu görüntüyü bu güzelliği windosta ne zaman gördünüz :D microsoft tabuta yaklaşıyor bana göre..

http://img215.imageshack.us/img215/6056/ekrangrnts2.jpg

ne mektup geliyor ne haber senden,söyle de bileyim bıktın mı benden,her akşam güneşin battığı yerden,gözlerin doğuyor gecelerime......
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    celoron
    celoron's avatar
    Erkek

zumsuk bunu yazdı:

karaconda bunu yazdı:

hoca neye göre daha iyi ya ? Hayatında toplam kaç ay linux kullandın ? Hiç windowsa geçmeden  ? 1 sen bütün işlerini linuxta yaptın mı ? Neye göre daha iyi ? Kime göre daha iyi ?

exe kullanımına göre windows daha iyi haklısın.

zumsuk hocam adamın nası biri olduğunu yazdığı yazıdan anlıyosun vallahi. arkadaşa linux kurmaya çalıştık demeside şöyle oldu;

ilk denediği zaman ben yanında yoktum, sorun büyük ihtimalle kullandığı lcd ekrandan dolayı oldu. bootta ekran ayarları girilebiliyordu ama bana sorduğunda ben bilmiyordum

ikinci seferinde ben cd üzerinden çalışan ubuntu götürdüm karacondaya, nese cd üzerinden çalıştırdım ama boşver dedi, kendisi aynen dediğin gibi çift tıklamacılardan :) 

ama şimcik karacondanın üzerine gitmemek lazım örencek abisi :)

bide "cebimde linux taşımazdım" derken :) 

Microsoft isn't evil, they just make really crappy operating systems. Linus Torvalds
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ayro
    Ayro's avatar
    Erkek

celoron bunu yazdı:

zumsuk hocam adamın nası biri olduğunu yazdığı yazıdan anlıyosun vallahi. arkadaşa linux kurmaya çalıştık demeside şöyle oldu;

ilk denediği zaman ben yanında yoktum, sorun büyük ihtimalle kullandığı lcd ekrandan dolayı oldu. bootta ekran ayarları girilebiliyordu ama bana sorduğunda ben bilmiyordum

ikinci seferinde ben cd üzerinden çalışan ubuntu götürdüm karacondaya, nese cd üzerinden çalıştırdım ama boşver dedi, kendisi aynen dediğin gibi çift tıklamacılardan :) 

:) hayır ısrarla windows linuxtan daha iyi diyor.Bana göre dese eyw.Ben windowsun kullanımına alıştım dese eyw.

neyse problem dğil 3 sne osnra ya linuxa gelir yada tam windowsta .net le devam eder

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Meliksah
    Meliksah's avatar
    Erkek

celoron bunu yazdı:

al işte linux kafanı köreltmiş.....

linux vixta sana bişe hatırlatıo mu?? beraber indirdik...??????

bu arada cebimde taşıyorum derken belleğimde kurulu... boot yapıyorum arasıra Backtrack3...

Toplam Hit: 4990 Toplam Mesaj: 24