Microsoft, Minecraft 'I Satın Aldı
-
Microsoft’tan dev yatırım!
Microsoft, Minecraft isimli oyunla büyük başarı sağlayan İsveçli Mojang firmasını satın aldı
İlgili haber;
http://sozcu.com.tr/2014/teknoloji/microsofttan-dev-yatirim-601845/
-
sonunda akıllı bir adım attı microsoft.
-
+1 markus persson ayrılıyormuş. :)
-
Götüne soksun bıraktım minecraftı zaten
Steam os adam olsun da Windows u da bırakcam
Demekki herşey paraymış
PanxeR tarafından 15/Eyl/14 22:39 tarihinde düzenlenmiştir -
Microsoft’un hisseleri satışın açıklanmasının ardından yüzde 0,8 değer kaybetti. :D oda güzel :D
-
2.5 milyar, iyi para :D
-
madrew bunu yazdı
abi neden turkler bu yazilim isinde yada web isinde facebook yada baska sistemler gibi patlama yasayamiyo parayi kosturemiyo varsada onlara oranla daha az
-
arkinfes bunu yazdımadrew bunu yazdı
abi neden turkler bu yazilim isinde yada web isinde facebook yada baska sistemler gibi patlama yasayamiyo parayi kosturemiyo varsada onlara oranla daha az
Yenilikçi bir proje yok. Gelen kopyalıyor giden kopyalıyor. Ayrıca herşey yenilikçilikte değil, popüler kültüre enjekte etmekte önemli. facebook yokken yonja netlog vardı bildiğim kadarıyla. Ilk değildi ama patladı. Bunun gibi düşün.
Microsoft ne yapacak acaba projeyi.
DrKill tarafından 16/Eyl/14 00:58 tarihinde düzenlenmiştir -
Bence en temel neden, nerdeyse her Türk insanında mevcut olan gelecek kaygısından kaynaklanıyor. Bu kaygıya sahip olmayanların ise var olanı arttırma çabasında olduğuna inanıyorum. Bir başka neden ise her ne kadar global ekonominin içinde yeralsak da ülke bazında, bu bahsettiğin konularda tüketici sınıfında yer almamız.
-
Teknoloji ile ilgili okuduğum en üzücü haber. Oyunun içine sıçarlar bence.
-
iyide ms napıcak oyunu, ilk işi oyunu exe haline mi getirmek mi olacak, beleş mi yapacak, kendisi mi oynayacak