Microsoft Para Saçmaya Başladı
-
bırakın ne saçma bişi banada geldi mail ama 1 tane gelse iyi gına geldi 10 dan fazla geldi okudumda bişi anladım yalan olduğu herherden belli sizde kek gibi düşüyonuz bu kadarda olmaz yaw bırakın.
-
arahmana mail atan 10 kişiden biride benim he salak malak ne derseniz deyin spam yapsa ne yazar direk junk maile maillist diyosanız işin taktiği bileceksiniz maili editleyin forwardtakileri silin sonra mail atacağınız kişileri bcc ye yazın hepsine tek tek yollamışsınız gibi gözükür kimsede sonra benim mailimi fw lere yazmışsın gibi bir şikayette bulunmaz
Tamam saçmalık olabilir hayal ürünüde olabilir ama kattrilyonda bir doğru olma olasılığı bile varsa en azından denedik dersiniz herkese kendiniz demiyomusunuz mailin hacklendi önemli birşey yoksa yenisini al e sizde başka bi mail hesabı açın yollayın ordan yollayacaklarınıza
Yazdıklarım tümüyle saçma gelebilir evet ama sadece bu konuyla ilgili demiyorum başınıza gelebilecek en kötü şey ne burda bu işi gerekleştirseniz spamle dolu 2mblik bir mailmi? benim hepsi 250lilik tırssam benim tırsmam lazım spamden denemekten hiçbir zaman zarar gelmez
Toplam Hit: 3145 Toplam Mesaj: 23