Microsoft Sistem Mühendisliği; Nedir Nasıl Olunur ???
-
Başlıktan anlaşılacağı gibi ben bu sertifikadan edinmek istiyorum. İşe yarar mı?
Bu konu hakkında bilgi sahibi olan varsa bizi aydınlatabilir mi ?
Galiba sınavları varmış ( 7 tane herbiri 75$).
Ayrıyetten bu sınavlara kursa gitmeden nerden hazırlanabilirim. Kaynak falan bilen duyan varsa ebook olursa çok güzel olur !
-
bende merak ettim şimdi :| sınav da ne üzerine soruyorlar acaba.
adında microsoft olan herşey er yada geç bi işe yarar (:
-
buraya üye ol ve her istediğin bilgiyi burda bulabilirsin
kursa gitmeden de yapabilirsin... ama sınavlar ingilizce ve dökümanların çoğu da ingilizce.. tahribatta birçok döküman verildi türkçe ve ingilizce..
bence teknik ingilizceni geliştir ve hazırlan...
-
Hoca Ben Bilgeadam da Okuyorum.. Sistem Mühendisliği Üzerine İlk Önce.. Kursa Gitmen Lazım ve.. Microsoft Sınavlarına Girmen Lazım Toplam 11 Sınav.. Sınav Başı 70 $ ve Bu Sınavlarda Başarılı Olman Lazım... Başarısız Olursan Ücretini Ödeyip Tekrar Girersin.. İlk Olarak 80 Saat Teknik İng Alıyosun.. Geri Kalan 200 Saat Kurs.. Sistemi Bitirdikten Sonra.. istersen Network Var.. Bunuda Alıbilirsin.... Daha iyi olursun.. Sınavlar ve Sertifikalar Hakkında .. bakabilirsin...
Link: http://www.bilgeadam.com/Bireysel/BireyselEgitimler/SN/#MCSESM6 -
kursa gitmek şart değil..başvuruyu sen yaparsan sorun olmaz.. kurs bence gereksiz.. kurs dökümanlarını bulup da kazanabilir bu sınavı.. ama tek sorun teknik ingilizcedir.. çünkü sınav microsoftun yaptığı orjinal ingilizce sınav
-
:) Hoca Sınavlar Çok Kolay ya.. İngilizce.. neki.. sadece teknik terimleri bilmesi ve cümle kurmasi lazım :)).. teknık ıngılızce lazımsa.. Bilgeadam gördugum ve dagıtılan :D 90 tane fotokopi var:D hepsi soru ve cumlelerden vs kelımelerden olsmakta.. onlara baksa yine yeter kazanabılır
-
90 fotokopi... daha az olsada bize scanlasan dicem ama baya bi varmış
-
Bir 50 tane daha gelicek hocam :)) bunları 1 hafta sonra falan bir gece senın ıcın calısırım :D artık.)
-
Bu sertifikalar yurtdışında da geçerli değilmi ?
-
Geçerli Hocam .
-
İngilizce diyosunuzda 4. sınıftan beri ingilizce goruyorum suan uni 1 bitti ama ingilizceden kaldım daha bütlere giricem. Bu yaz adam akıllı bişiler ogrenmem lazım
Toplam Hit: 4277 Toplam Mesaj: 16