folder Tahribat.com Forumları
linefolder Oyunlar
linefolder Microsoft Train Simulator Sizi Etkisinde Bırakacak

Microsoft Train Simulator Sizi Etkisinde Bırakacak

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sakaleyn
    sakaleyn's avatar
    Erkek
    alacakaranlik bunu yazdı:

adamım sana göre kaç gun sürer bu  ben 2 saat oldu ındırıyorum daha yuzde 6 ama bakalım bu gece makıanyı kapatmıyorum sabahlasın bakalım yarında akşama kadar açık kalsın kapanmasın EĞer İşlemcim Yada Power Yanmazsa Oyunu görebileceğiz :d:d

Özellikler--->Ordan Gelişmiş sekmesine seç--->Kapalıysa Göreve özel ayar seçneğini işaretle

İzinverilen en yüksek gönderme hızını 3  yap   Daha sonra

Seçenekler kısmındanda  en yüksek gönderme hızını 3 e düşür faydası dokunacaktır

Azmı sabahladı benim PC  senin kide alışsın...

-
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    renegadealien
    renegadealien's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası Savaş Madalyası Başarı Madalyası Üstün Hizmet Madalyası Developer Madalyası
    Erkek
    büyük ihtimal yarin downloada koyarım...

10.05.2013 tarihli google arama sonucu : Aradığınız - "herşeyin hayırlısı rampanın bayırlısı" - ile ilgili hiçbir arama sonucu mevcut değil. Kendi özlü sözümdür, kaynak belirterek kullanınız.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    alacakaranlik
    alacakaranlik's avatar
    Erkek
    valla dun gece sabaha kadar açık bıraktım daha %2 olmuştu tahmınlerıme gore 1 hafta içinde iner dediklerini yapacam dostum yararı dokunuırsa 5 gunde iner ozaman herşey bi yana umarım içinde eksık dosya yokktur oyunun torrent lınkınde bıde 5 gun bekle setupu kurayım derken zonnk hata çıkarsa karşıma jasdhajsdhhd.dll eze bulunamadı gibi ozaman    sevinten çıldırırım a.k

eskilerden kim kaldı..
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    enter
    enter's avatar
    Erkek
    ben indirdim simdi bu .iso dosyalarını napacam

Her akşam yatmadan önce Tanrı"ya bana bir bisiklet vermesi için dua ederdim. Bir gün Tanrı"nın çalışma tarzının bu olmadığını anladım. Ertesi gün gittim ve kendime yeni bir bisiklet çaldım ve her akşam yatmadan önce Tanrı"ya günahlarımı affetmesi için dua ettim. Al Capone
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    enter
    enter's avatar
    Erkek

ya arkadaslar %29 da eror verio setupında bi dosyayı kopyalıyamıyor indiripde yapabilen varsa yazsın yoksa bosuna indirmeyin,

Her akşam yatmadan önce Tanrı"ya bana bir bisiklet vermesi için dua ederdim. Bir gün Tanrı"nın çalışma tarzının bu olmadığını anladım. Ertesi gün gittim ve kendime yeni bir bisiklet çaldım ve her akşam yatmadan önce Tanrı"ya günahlarımı affetmesi için dua ettim. Al Capone
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    scuderia
    scuderia's avatar
    Erkek
    sorması ayıptırda bu oyunun konusu ne.

l enfer c est les autres Sartre ...
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sakaleyn
    sakaleyn's avatar
    Erkek

Varsa cd yazıcın cd ye yaz öyle kur      yoksa

sanal  cd\dvd sürücü yarat    onunla açarak kur

-
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    omur
    omur's avatar
    Erkek
    Allahına Kurban Kardeşim Yıllardır Bu Oyunu Arıyordum Allah Razı Olsun Bu Konuyu Acan Arkadaşdanda Oyunun Linkini Veren Kardeşdende
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    blackdeath
    blackdeath's avatar
    Erkek
    ne var bu oyun8un ozelııgı bu kadar ne res ılgınc ben anlayamadım

agzıyla içmesini bilmeyenlere yeni rakıdan bir yenilik 35lik yenifitil. ışığa kadar götürür.
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    alacakaranlik
    alacakaranlik's avatar
    Erkek
    yavs ARkadaşlar oyunun amacı resımnlerdende anblaşıldığı üzree TREN simulasyonu ama mukemmel bir simulasyon oyunu ...

eskilerden kim kaldı..
Toplam Hit: 8053 Toplam Mesaj: 23