Microsoft Train Simulator Sizi Etkisinde Bırakacak
-
alacakaranlik bunu yazdı:
adamım sana göre kaç gun sürer bu ben 2 saat oldu ındırıyorum daha yuzde 6 ama bakalım bu gece makıanyı kapatmıyorum sabahlasın bakalım yarında akşama kadar açık kalsın kapanmasın EĞer İşlemcim Yada Power Yanmazsa Oyunu görebileceğiz :d:d
Özellikler--->Ordan Gelişmiş sekmesine seç--->Kapalıysa Göreve özel ayar seçneğini işaretleİzinverilen en yüksek gönderme hızını 3 yap Daha sonra
Seçenekler kısmındanda en yüksek gönderme hızını 3 e düşür faydası dokunacaktır
Azmı sabahladı benim PC senin kide alışsın...
-
büyük ihtimal yarin downloada koyarım...
-
valla dun gece sabaha kadar açık bıraktım daha %2 olmuştu tahmınlerıme gore 1 hafta içinde iner dediklerini yapacam dostum yararı dokunuırsa 5 gunde iner ozaman herşey bi yana umarım içinde eksık dosya yokktur oyunun torrent lınkınde bıde 5 gun bekle setupu kurayım derken zonnk hata çıkarsa karşıma jasdhajsdhhd.dll eze bulunamadı gibi ozaman
sevinten çıldırırım a.k
-
ben indirdim simdi bu .iso dosyalarını napacam
-
ya arkadaslar %29 da eror verio setupında bi dosyayı kopyalıyamıyor indiripde yapabilen varsa yazsın yoksa bosuna indirmeyin,
-
sorması ayıptırda bu oyunun konusu ne.
-
Varsa cd yazıcın cd ye yaz öyle kur yoksa
sanal cd\dvd sürücü yarat onunla açarak kur
-
Allahına Kurban Kardeşim Yıllardır Bu Oyunu Arıyordum Allah Razı Olsun Bu Konuyu Acan Arkadaşdanda Oyunun Linkini Veren Kardeşdende
-
ne var bu oyun8un ozelııgı bu kadar ne res ılgınc ben anlayamadım
-
yavs ARkadaşlar oyunun amacı resımnlerdende anblaşıldığı üzree TREN simulasyonu ama mukemmel bir simulasyon oyunu ...
Toplam Hit: 8053 Toplam Mesaj: 23