Microsoft "U Açık Kaynak Korkutmuş !

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SyspioniC
    SyspioniC's avatar
    Erkek
    SecurityMaster bunu yazdı:
    -----------------------------
    (...)

Micro bi gün Linux'ın lisansini alip kendi bünyesine katarsa o zaman kullanıcam ya-da web sitelerimi bi gün Firefox'a göre yapıcam :) tabii ki o'da micro'nun olması şartıyla...

renenin dediği gibi " Microsoft, bir gün Netscape ve Mozilla'yı satın alana kadar bu site öncelikle Internet Explorer için tasarlanacaktır. " :D

"Derviş Yunus bu sözü eğri büğrü söyleme, Seni sorguya çeker bir Molla Kasım gelir."
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DrKill
    DrKill's avatar
    Erkek

SyspioniC bunu yazdı:
    SecurityMaster bunu yazdı:
    (...)

Micro bi gün Linux'ın lisansini alip kendi bünyesine katarsa o zaman kullanıcam ya-da web sitelerimi bi gün Firefox'a göre yapıcam :) tabii ki o'da micro'nun olması şartıyla...

renenin dediği gibi " Microsoft, bir gün Netscape ve Mozilla'yı satın alana kadar bu site öncelikle Internet Explorer için tasarlanacaktır. " :D

O laf holy nin lafıdır. Ayrıca artık site ff e göre yazılıyor renede ff in ne kadar kararlı, hızlı ve güvenli olduğunu 1 sene önce anladığını hatırlıyorum. Umarım ileride Açık kaynağın ms den, php nin de asp den(asp.net demiyorum) daha iyi olduğunu anlayacaktır.

Ayrıca çok saçma yorumlar görüyorum. Linux ün lisanslanması gibi bir olay hiç bir zaman olamaz. Çünkü linux bir şirket veya kişi tarafından yazılan birşey değil. Milyonlarca insan o kadar kodu GNU GPU lisansıyla yazıyorlar. Linux 'ün güvenlik sorunu windowstan fazla diyen arkadaşlar sunucu ortamında ne kadar redhat veya centos ve windows server sistemlerini aynı anda kullandı merak ediyorum. Linux denen çekirdek sunucu tabanında ms e bin basar. Hem güvenlik anlamında hem kararlılık anlamında. Ayrıca ms açık kaynaktan fikirler çalarken, açık kaynağı hiç tınlamazken niye açık kaynak çalarken emziksiz bebe gibi ağlıyor anlamadım.  yılda 10 miilyar değilde 8 milyar dolar kazansın sanki adam akıllı destek veriyorlarda işletim sistemlerini konuşuyorlar dır dır. Açık kaynağın beta olarak yazılan işletim sistemlerinden bile daha fazla hata ve açığa sahip vista gibi biri işletim sistemini DX10 dayatmasıyla satarken iyiydi değil mi? Yok dx10 xp de çalışmıyormuş felan... Crackle bakıyorumda takır tukur çalışıyor. Milletin crack yazarak yaptığı şeyi koskoca ms kaynak kodlarına sahip DX10 apisini xp ye mi uyarlıyamıyor.. zuhauhsd kıçımla gülerim buna. MS işletim sistemleri 100 tane programcı 100 tane tasarımcıyla yapılıyorsa, linux on binlerce programcı on binlerce tasarımcıyla yapılıyor. Linux de bir hata bulunduğunda emin olun ms den 10 kat daha hızlı şekilde o hata giderilir. On binlerce kişinin gözlemleri ile mi daha çabuk fark edilir bir kodlama hatası yoksa 100 tane çalışanla mı?

Linux geleceğin işletim sistemidir. MS açık kaynağa yok benim fikrimi çalıyor onu yazıyor satıyor diye konuşmasın. Kendisi Mac den açık kaynaktan fikir çalarken iyi oluyor ama değil mi?

Bu imzayı her gördüğünüzde 4gb kotanızın 0,00000358559191226959228515625 azalmaktadır. Bilerek ve istenerek bu imza yapılmıştır. Amaç kotanızı sömürmektir
Toplam Hit: 2590 Toplam Mesaj: 13