folder Tahribat.com Forumları
linefolder Donanım & Driver
linefolder Microsoft USB Flash Drive Manager[Nedir, Ne Değildir?]

Microsoft USB Flash Drive Manager[Nedir, Ne Değildir?]

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    JPriest
    JPriest's avatar
    Erkek

Arkadaşlar bi arkadaşa bu program lazım olmuş, ilginçtir ki ne işe yaradığını, nasıl kullanıldığını bilmiyor. Bana sordu maalesef ki İngilizcem iyi olmadığı için Microsoft'un sitesindeki açıklamadan bi şey anlamadım. Bu program hakkında bilgisi olanlar varsa yardım edebilirler mi?

Şimdiden teşekkürler..

Sen hiç kaval çaldın mı?
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    renegadealien
    renegadealien's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası Savaş Madalyası Başarı Madalyası Üstün Hizmet Madalyası Developer Madalyası
    Erkek

Flashdiski formatlıo yedekliyo yedekden geri yüklüo, autorun yapıo falan filan, basit 4-5 tane menüsü vardı tepede o kadar :)

Programın yaptığı işi sağ tuş tıklayıp format dierek ve bütün içeriğini kopyalayapıştırla yapabiliosun :)

Bi ara yükledim, ama sırf program yazmış olmak için yazılmış bi program...

Yani gerekecek bişi değil :)

al googledanda resmini buldum buna benzio...

http://www.greghughes.net/images/flash_manager.PNG

10.05.2013 tarihli google arama sonucu : Aradığınız - "herşeyin hayırlısı rampanın bayırlısı" - ile ilgili hiçbir arama sonucu mevcut değil. Kendi özlü sözümdür, kaynak belirterek kullanınız.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    JPriest
    JPriest's avatar
    Erkek

Konu açıldı       :  9:36:46 PM

Rene cevapladı :  9:39:00 PM

Bu kadarını da beklemiyordum, sağolasın hacı :P

Sen hiç kaval çaldın mı?
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    renegadealien
    renegadealien's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası Savaş Madalyası Başarı Madalyası Üstün Hizmet Madalyası Developer Madalyası
    Erkek
    StigmatA bunu yazdı:
    -----------------------------

Konu açıldı : 9:36:46 PM

Rene cevapladı : 9:39:00 PM

Bu kadarını da beklemiyordum, sağolasın hacı :P

-----------------------------

:) Gereksiz program abi :) 

10.05.2013 tarihli google arama sonucu : Aradığınız - "herşeyin hayırlısı rampanın bayırlısı" - ile ilgili hiçbir arama sonucu mevcut değil. Kendi özlü sözümdür, kaynak belirterek kullanınız.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Emrow
    Emrow's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

bir programın nasıl çalıştığını ve neler yaptığını anlayabilmeye giden yol, o

programı indirmekten geçer. yüe 

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RitmFarbRacourci
    RitmFarbRacourci's avatar
    Erkek
    yuh abi bu ne hiz yaw.. gercekten :B

I'şıkY'ılı;^^`) Zk't^^` RnSySyTk.Ödl.SpRtÇzBşBkYd Kryptia.agogE Sa'd-l'Suûd az.ç'k 'lmyn'Dşn Pnct'tnAnNttn Blgi,YpBlgi 'Ct'nDrm.CmdyDrm.MdrnDrm hRşYdşR ClptcPth'Strsm M'nPhs' Ld,X/Y YrYnZmnGrçklk,AlgBzklğ KrzFrst'tr Tiytr' Pugchv,Jtrn,İmmlmn,FllngLef,Pik' SuprmcySprrty CoBehTh elFnmno:NzrioRonldo AdnKy TkSs,TkHrf(?) .RtNsTk.KvMp.Mk.TrmDyn ScklkNmRzgr ŞkHcBy ccp.kky Snrlr'Çz SnaSnLzmsn 'NsnKsknçtr BgDppr.MagllnCl'ds.S'thCro's Ch'kW'ng CreazioneDiAdamo^^`, Arctrs.Spic' ArcScnd,YySnye TrbProp,TrbJet,TrbFan ~3.10^5km/sn~343m/sn ~900-1240m/snMacH RamJt,ScRamJt Przdi^^' Tbu.XL Prsek MAtv^^` mLAT G'dWllHnting(f). 3id't^^` TareZmenPr ParaMotor TrflrVArsİlşklr (-)+.(/)*,~ ZminŞkil . ..Bu imza @SubZero tarafindan degistirilmistir. "Bu kadar uzun karmakarisik bir imza yapma diye uyardim ama heeheeeey(^^D)_hey kim söylüyor, kim dinliyor." Imzanizi SubZero'ya bilgi vermeden degistirmeyiniz. Tesekkurler...
Toplam Hit: 1220 Toplam Mesaj: 6