Microsoft Visual Studio 2005 [DVD ISO] - Direk Download
-
an itibariyle çalışıyo 2 gb falan
http://www.exciton.cs.rice.edu/iso/en_vs_2005_pro_dvd.iso
(link öldüğünde belirtin) -
eywllah bizde betası var ama fullünü de indirmek lazım merake diyorum bakalım fullüne extra neler eklemişler...
-
sanki betasından bi bok anladında full versionla ikisini ayıracan :) ulan microsoft sana beleş dvd yollamakla büyük aptallık etti sne o dvd yi arabanın aynasına asmışındır :)
-
arabası yokki,bisiklet selesinin arkasına asmış.
-
Full u mcyargic istanbuldan gonderdi internetten indirmek gozumu kesmedi :)...C# kasioz iste :)...
-
yok la çantama koydumda dershanede saçlarıma falan bakıom dvd nin arkasına bakarak :) ayna gibi kullanıorum bayada işe yarıor:D
-
abi saol ama bu zımbırtıyı indirecek yer yok malum 8 gb hardisk :)..buda 2 gb mı ne
-
ben a$agi yukari butun ms yazilimlarini lisansli olarak bedavaya indiriom :) msdn alliance saolsun hehe
-
sen gibi bağlantı olsa bizde indiririz :D gel bizim köyede bağlantı gör mubarek 56 k ile girioruz..
:D sizin orda artık cep telefonları 512 k la bağlanacak biz daha bilgisayarların çogunda o bağlantıyı yakalayamadık : ) -
Ingiltere tr'nin yaninda ferraridir ama yine de diger bircok avrupa ulkesinin gerisinde sorcererim $i$ko tospaam. $u anda ADSL kullanicilarinin cogunlugu limitli 8mbit kullaniyo. Ben limitsiz 2 mbit kullaniyom :) en gec 2 sene icinde 20mbit'in ustune cikariz, siz 512lerde sürünün :)
-
arabası yokki,bisiklet selesinin arkasına asmış.
--------------
HAHAHHAHHA
Toplam Hit: 2601 Toplam Mesaj: 12