folder Tahribat.com Forumları
linefolder C#, Asp.Net, .Net Core
linefolder Microsoft, Visual Studio'ya Ne Yapmış Böyle?

Microsoft, Visual Studio'ya Ne Yapmış Böyle?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Zork.
    torpedo_XL
    torpedo_XL's avatar
    Erkek

innosetup

nullsoft install system

Bunları kullan hocam hem free hem de sikimsonik installshieldden zibilyon kat daha fazla özelleştirme sunuyorlar.

Bilge insanlar konuşurlar çünkü söyleyecek bir şeyleri vardır. Aptal insanlar konuşurlar çünkü bir şey söylemek zorundadırlar. Demokrasi, bir eğitim işidir. Eğitimsiz kitlelerle demokrasiye geçilirse oligarşi olur. Devam edilirse demagoglar türer. Demagoglardan da diktatörler çıkar. --Platon, Devlet                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                         
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Homer
    Homer's avatar
    Erkek

inno setup kullanıyorum ama tek sorunu var dil destekleme sorunu.

bide hocam Setup Factory çalışan link vere bilirmisin?

Homer tarafından 09/Oca/14 06:54 tarihinde düzenlenmiştir
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    YekteranBaymedir
    YekteranBaymedir's avatar
    Homo
    Homer bunu yazdı

inno setup kullanıyorum ama tek sorunu var dil destekleme sorunu.

bide hocam Setup Factory çalışan link vere bilirmisin?

neden setup factory'ye taktınız?

gayet basit pro

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    attackatak
    attackatak's avatar
    Erkek

hocam parayla değil. üye olduktan sonra serial veriyorlar. şuan ki projemde kullanıyorum bi problem çıkmadı.

edit: cidden ücretsiz değilse sikerim böyle aşkın ızdırabını. neyden para alacaklarını şaşırdılar anasını satayım. wpf'de datapager yok, windows 8 app lerinde datetimepicker bile yok, numericupdown u desen adam gibi çalışmıyor. silverlight toolkitler de theme lerin 2si dışında hepsi hatalı. visual studio desen 2012 tam bi felaketti update 2 yapmadan tfs yi bile adam akıllı kullanamıyordun. uzun zamandır adam gibi altyapıyı-hizmeti bir tek vs2013'de gördüm. bu setup ı şuan gayet sorunsuz ve ücretsiz bi şekilde kullanıyorum ama eğer ileri de problem çıkacak gibiyse harbiden düşünce tarzlarını sikeyim bu adamların. ne yaptıklarını bilmiyorlar anasını satayım.

attackatak tarafından 09/Oca/14 07:50 tarihinde düzenlenmiştir
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SerYolcu
    SerYolcu's avatar
    Erkek
    attackatak bunu yazdı

hocam parayla değil. üye olduktan sonra serial veriyorlar. şuan ki projemde kullanıyorum bi problem çıkmadı.

edit: cidden ücretsiz değilse s**** böyle aşkın ızdırabını.

Ahahah... .NET developerinin birisi çıldırdı :)

Ondan çocuk olmamıştır (Kimsenin babası değildir). Kendisi de doğmamıştır (kimsenin çocuğu değildir). İhlas Suresi 3 üncü ayette bunlar yazar.
Toplam Hit: 2336 Toplam Mesaj: 17