Microsoft Windows Se7en | Tüm Sürümler | 30.01.2011 Güncelleme Entegreli | SATA-RAID Destekli
-
Öncelikle dostum emeğine sağlık. Fakat SP1 Daha çıkmadı. Bu nasıl olacak? :D
-
bedizci bunu yazdı:
-----------------------------
Öncelikle dostum emeğine sağlık. Fakat SP1 Daha çıkmadı. Bu nasıl olacak? :D
-----------------------------Rica ederim hocam hayrını gör :) Çıkmadıysa indirme hocam :) Biraz yazılım yada ne bileyim teknoloji içerikli siteleri takip edersen bu sorunun cevabını bulabilirsin... :)
-
MaviGozluDev bunu yazdı:
3.partına geçtik bakalım hadi hayırlısı :)
sağolasın hocam :)
-----------------------------Rica ederim hocam hayrını gör :)
-
Mesleğim gereği takim ediyorum. Fakat sp1 in yayınlanma tarihi microsoft tarafından 22 şubat olarak bildirildi resim olarak. Sen burda koyunca şaşırdım bende.
-
bedizci bunu yazdı:
Mesleğim gereği takim ediyorum. Fakat sp1 in yayınlanma tarihi microsoft tarafından 22 şubat olarak bildirildi resim olarak. Sen burda koyunca şaşırdım bende.
-----------------------------Şaşırmanın nedeni mesleğinin erbabı olamamandır hocam :) Kızma bana takılıyorum. CRYSIS 2' nin de çıkış tarihi verildi ama nedense tarihinden misli misli önce oyun piyasaya sürüldü ve oynanıyor. Bende oynuyorum :) Birde bu açıdan bak :)
-
BaD_BoYs bunu yazdı:
bedizci bunu yazdı:
-----------------------------Şaşırmanın nedeni mesleğinin erbabı olamamandır hocam :) Kızma bana takılıyorum. CRYSIS 2' nin de çıkış tarihi verildi ama nedense tarihinden misli misli önce oyun piyasaya sürüldü ve oynanıyor. Bende oynuyorum :) Birde bu açıdan bak :)
-----------------------------Sızmış diyorsun yani :)
-
bedizci bunu yazdı:
BaD_BoYs bunu yazdı:
bedizci bunu yazdı:
-----------------------------Sızmış diyorsun yani :)
-----------------------------Ben işimi sağlama alırım hocam merak etme :) Gördüğün ekran görüntüleri kendi sistemime aittir. Microsoft 22 Şubat' da çıkacak dedi hatta sürüm numarasını dahi verdi :) Verdiği sürüm numarası ile bu paketteki SP1' in sürüm numarası aynı :) İndireceksen eğer gönül rahatlığı ile indirebilirsin... :)
-
...5 ay sonra
Yeni linkler var mı acaba hazırda? Bunlar silinmişte :)
-
Bauer bunu yazdı:
...5 ay sonra
Yeni linkler var mı acaba hazırda? Bunlar silinmişte :)
-----------------------------ben bir win7 paylaşmıştım ona bak hacı msdn orjinal
-
Acil! çalışan 32 bit işletim sistemi aranıyor!!!