Microsoft Windows Se7en Pencereye Cam Efekti | Tek Link
-

Windows 7 Pencerelerine Cam Efektini bu yazılım sayesinde tek tuşla verebiliyor...
-
ne gereği var ki
-
TheWorm bunu yazdı:
-----------------------------
ne gereği var ki
-----------------------------Gereği yoksa kullanma hocam... ;)
-
-
Bauer bunu yazdı:
-----------------------------Eeee Hocam ?
ESET Smart Security v4 Lisanslı sürüm kullanıyorum herhangi bir uyarı vermedi. Yaptığım paylaşımlarda anti herhangi bir uyarı veriyorsa zaten belirtiyorum.
-
paylaşım için sağol hocam :) eve gittiğimde deniyeceğim.
-
Amd-x bunu yazdı:
-----------------------------Rica ederim hocam hayrını gör :)
Yaptığım paylaşımlara adam akıllı teşekkür eden sayılı kişilerdensin hocam :) Paylaşım yapıyoruz millet bi teşekkürü çok görüyor :) Abuk sabuk yorumlar :)
-
paylasim icin tesekkurler +rep
-
7-19 bunu yazdı:
paylasim icin tesekkurler +rep
-----------------------------Hayrını gör hoca...
-
BaD_BoYs bunu yazdı:
Amd-x bunu yazdı:
Yaptığım paylaşımlara adam akıllı teşekkür eden sayılı kişilerdensin hocam :) Paylaşım yapıyoruz millet bi teşekkürü çok görüyor :) Abuk sabuk yorumlar :)
-----------------------------ne demek hocam, cidden paylaşımlarda forumda seninle yarışacak bi apollosa var oda durgun..
bugüne kadar indirdiklerimde tek sorunda cıkmadı :) bişi olmaz hocam, denilenlere bakma sen. -
Amd-x bunu yazdı:
BaD_BoYs bunu yazdı:
Amd-x bunu yazdı:
-----------------------------ne demek hocam, cidden paylaşımlarda forumda seninle yarışacak bi apollosa var oda durgun..
bugüne kadar indirdiklerimde tek sorunda cıkmadı :) bişi olmaz hocam, denilenlere bakma sen.
-----------------------------Ben dostlarımla yarışmam hocam :) Omuz omuza veririm :) Sorun yaratmak için değil çözmek için paylaşıyorum hocam :) Eyvallah hocam sağolasın. Yok hocam tikime bile takmıyorum :) Paylaşımlara devam... :)