folder Tahribat.com Forumları
linefolder Gündem - Güncel Konular
linefolder Microsoft, XP’Den Desteğini Çekiyor

Microsoft, XP’Den Desteğini Çekiyor

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kvasir
    kvasir's avatar
    Erkek

BRK35 bunu yazdı:
    -----------------------------

EcHoLL bunu yazdı:

BRK35 bunu yazdı:

O desteği onlar çekmeden ben kendim ittim zaten. SP3 ü yükledim ve güncellemeleri kapadım. 

ÇOK İYİ ETMİŞSİN GÜNCELLEMELERİ KAPAMAKLA :d NETDE HER GİRDİN SİTE SENİN İÇİN MAYIN GEZ ŞİMDİ

Yok hocam rahat ol. Tarayıcı ve antivirüsüme güveniyorum. Kıllı yünlü sitelere girdiğim de oluyor. Şimdiye kadar beni utandırmadı.:)

utandırmadan işini yapan makbul zaten :) Güncellemeler aşırı önemli (bu cümleyi kurmam bile bir hata ama :) ), hangi güvenlik ve hacking tavsiyesine bakarsan bak, hiç değişmeyen ortak madde "sisteminizi güncel tutun". Ya şu RC olayınada biri açıklık getirse süper olur, crack falan yemiyor mu şimdi ?

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    husnuweb
    husnuweb's avatar
    Erkek

windows 98 driver edition var mı yav kimsede?

He is finding himself.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    7-19
    7-19's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

zamani gelmisti zaten, yeni bir isletim sistemi ciktiginda eski isletim sistemine service pack ciakran tek urundu. bu kadar niye tutuldu anlamiyorum ? dosya izinlerinde vista cok daha iyiydi ama vistayi cikardiklarinda guclu pclerde iyi calisacagini belirtmediler ama seven'da o sorunda kalmadi artik xp bitti

la liberte ne meurt jamais.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    BRK35
    BRK35's avatar
    Erkek

VBDream bunu yazdı:

BRK35 bunu yazdı:

EcHoLL bunu yazdı:

BRK35 bunu yazdı:

O desteği onlar çekmeden ben kendim ittim zaten. SP3 ü yükledim ve güncellemeleri kapadım. 

ÇOK İYİ ETMİŞSİN GÜNCELLEMELERİ KAPAMAKLA :d NETDE HER GİRDİN SİTE SENİN İÇİN MAYIN GEZ ŞİMDİ

Yok hocam rahat ol. Tarayıcı ve antivirüsüme güveniyorum. Kıllı yünlü sitelere girdiğim de oluyor. Şimdiye kadar beni utandırmadı.:)

utandırmadan işini yapan makbul zaten :) Güncellemeler aşırı önemli (bu cümleyi kurmam bile bir hata ama :) ), hangi güve < ="editor/themes/simple/langs/tr.js" ="text/"> nlik ve hacking tavsiyesine bakarsan bak, hiç değişmeyen ortak madde "sisteminizi güncel tutun". Ya şu RC olayınada biri açıklık getirse süper olur, crack falan yemiyor mu şimdi ?

Aslında güncellemeleri kapatmamın tek sebebi office in problem çıkarması :| Onun dışında güncellemelere bir garezim yok:) 

Folklorik olarak sana saygım var ama sana tapamam totem!
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    o6u2
    o6u2's avatar
    Erkek

7-19 bunu yazdı:

zamani gelmisti zaten, yeni bir isletim sistemi ciktiginda eski isletim sistemine service pack ciakran tek urundu. bu kadar niye tutuldu anlamiyorum ? dosya izinlerinde vista cok daha iyiydi ama vistayi cikardiklarinda guclu pclerde iyi calisacagini belirtmediler ama seven'da o sorunda kalmadi artik xp bitti

1 mhz işlemcili 512 ramli bilgisayarını geliştirecek maddi gücü olmayan adam ne yapsın ?

http://kocaer.me
Toplam Hit: 3430 Toplam Mesaj: 16