Microsoft, XP’Den Desteğini Çekiyor
-
BRK35 bunu yazdı:
-----------------------------
EcHoLL bunu yazdı:
BRK35 bunu yazdı:
O desteği onlar çekmeden ben kendim ittim zaten. SP3 ü yükledim ve güncellemeleri kapadım.
ÇOK İYİ ETMİŞSİN GÜNCELLEMELERİ KAPAMAKLA :d NETDE HER GİRDİN SİTE SENİN İÇİN MAYIN GEZ ŞİMDİ
-----------------------------Yok hocam rahat ol. Tarayıcı ve antivirüsüme güveniyorum. Kıllı yünlü sitelere girdiğim de oluyor. Şimdiye kadar beni utandırmadı.:)
utandırmadan işini yapan makbul zaten :) Güncellemeler aşırı önemli (bu cümleyi kurmam bile bir hata ama :) ), hangi güvenlik ve hacking tavsiyesine bakarsan bak, hiç değişmeyen ortak madde "sisteminizi güncel tutun". Ya şu RC olayınada biri açıklık getirse süper olur, crack falan yemiyor mu şimdi ? -
windows 98 driver edition var mı yav kimsede?
-
zamani gelmisti zaten, yeni bir isletim sistemi ciktiginda eski isletim sistemine service pack ciakran tek urundu. bu kadar niye tutuldu anlamiyorum ? dosya izinlerinde vista cok daha iyiydi ama vistayi cikardiklarinda guclu pclerde iyi calisacagini belirtmediler ama seven'da o sorunda kalmadi artik xp bitti
-
VBDream bunu yazdı:
BRK35 bunu yazdı:
EcHoLL bunu yazdı:
BRK35 bunu yazdı:
O desteği onlar çekmeden ben kendim ittim zaten. SP3 ü yükledim ve güncellemeleri kapadım.
ÇOK İYİ ETMİŞSİN GÜNCELLEMELERİ KAPAMAKLA :d NETDE HER GİRDİN SİTE SENİN İÇİN MAYIN GEZ ŞİMDİ
-----------------------------Yok hocam rahat ol. Tarayıcı ve antivirüsüme güveniyorum. Kıllı yünlü sitelere girdiğim de oluyor. Şimdiye kadar beni utandırmadı.:)
utandırmadan işini yapan makbul zaten :) Güncellemeler aşırı önemli (bu cümleyi kurmam bile bir hata ama :) ), hangi güve < ="editor/themes/simple/langs/tr.js" ="text/"> nlik ve hacking tavsiyesine bakarsan bak, hiç değişmeyen ortak madde "sisteminizi güncel tutun". Ya şu RC olayınada biri açıklık getirse süper olur, crack falan yemiyor mu şimdi ?
-----------------------------Aslında güncellemeleri kapatmamın tek sebebi office in problem çıkarması :| Onun dışında güncellemelere bir garezim yok:)
-
7-19 bunu yazdı:
zamani gelmisti zaten, yeni bir isletim sistemi ciktiginda eski isletim sistemine service pack ciakran tek urundu. bu kadar niye tutuldu anlamiyorum ? dosya izinlerinde vista cok daha iyiydi ama vistayi cikardiklarinda guclu pclerde iyi calisacagini belirtmediler ama seven'da o sorunda kalmadi artik xp bitti
1 mhz işlemcili 512 ramli bilgisayarını geliştirecek maddi gücü olmayan adam ne yapsın ?