Microsoft Youtube"Ye Rakip
-
Yazılım devi Microsoft firması, video görüntülerinin paylaşıldığı "YouTube" İnternet sitesine rakip çıkardığı "Soapbox" için test yayınlarına bugün başlıyor. Google ve Yahoo gibi internet pazar alanına hakim firmaların milyarlarca doları bulan reklam payına ortak olma stratejisine yönelen Microsoft´un bu son atağı, http://soapbox.msn.com adresinden yayın yapacak.
Soapbox"da, kullanıcıların kendi çektikleri eğlenceli görüntülerden eski televizyon programlarına kadar birçok videoya yer verilecek, ancak bu hizmetten test aşamasında sınırlı sayıda kişi yararlanabilecek.
Nielsen//NetRatings firmasına göre, YouTube sitesini, yalnızca Ağustos ayında 34 milyon kişi ziyaret etti.
kaynak : http://www.e-kolay.net/haber/Haber.asp?PID=9&HID=1&HaberID=418047
Dans Eden lavuk Bill gates amcaya benziyor :) -
Zaten çok iyi hit'i olan projeler'i çalarak iş yapıyor bu m$. Özgün fikrine rastlamadım hiç..
bkz.: google > ms live search
bkz.: youtube > soapbox -
Ya windows Mac"den çalma değilmi. hiç unutmuyorum bir karikatür vardı ressamın biri karşısına elmayı koymuş elmayı çizmeye çalışıyor ama tuval"e microsoftun penceresini çiziyordu..
-
koskoca microsofta bak yazık yazık çok azik bi hareket bence
-
su microsoft bişeyide ilk kendi bulsun beaa
hazır olanı calıor üstüne Microsoft markasını koyuyor
ilk bulanın emeğine yazık be -
bencede fenerist ne taklitçi bu microsoft
-
la amk. tamda yuklenmeyın Ms ye en azından beleş deyip iyi bi yanını bulacaktım ama dawetiye isteğinde bulununca neyle karsılastım dersiniz !!!
http://img455.imageshack.us/my.php?image=adszgp0.jpg
Bunu bilinç li mi yapmıslar hani beta falan ayağı diye mi yoksa harby YİNE Mİ MS ??? !!!
-
bill emmi bunadı artık.
-
Nası bi mantıksınız yaw?
Youtube yaptı die kimse yapmasın o zaman...
Medem öle Microsoft işletim sistemi çıkarmıştı? Maclerde siktirsin gitsin, Linuxlarıda, meydanlarda toplayıp kamyonlarla ezelim...
-
a4tech bunu yazdı:
-----------------------------Zaten çok iyi hit'i olan projeler'i çalarak iş yapıyor bu m$. Özgün fikrine rastlamadım hiç..
bkz.: google > ms live search
bkz.: youtube > soapbox-----------------------------
Sen buradaki ticari politikayı anliyamıcak kadar linuxcu bi adamsın hoca,kusura bakma ama bazı şeylerin farkında olmak başka bi şey!
-
Trtube.com un conatctından güzelce saymıştım , mailimin içerik olarak "neden böyle bir site açmaya gerek duydunuz , özentilik değilde yaratıcı bir site açsaydınız ne olurdu vs baya uzun bir yazı " güzelce cevap verdilerdi , cevapları kısaca özet olarak " ilerde yapmayı planladığımız projelere maddi destek olarak açtık. tepkinizde haklısınız ama malum ülkemizde yeteri finansal destek bulmak bir noktada yetersiz kalıyor. birbirimize destek çıkarak yükselceğimiz yerde bu olumsuz tavrınızı onaylamıyorum , yarın birgün siz bir yaratıcı fikir yapın sonuna kadar destekleyelim. tr tube yönetim " gibi içerikli mail geldi... Haklımı adamlar... e haklı :)
Traffic Rank for trtube.com: 54,096
Türkiye genelinde en çok hit alan 567. e yükselttiler.. Şaşıyorum gerçekten :S
2 3 eleman bile bu hiti sağladıysa , Bill abümüzün neyi eksik. İlk 10 a sokar.