Microsoftan Uydu Görüntü Servisi
-
yok arabamın plakasını gördüm yok arkadaşı zıçarken gördüm. Bunlar palavra. kroki görmüş birisi abartmış abartmış buraya gelmiş. bi kere ayrıntılı foroğraflar her gün güncellenmiyor. herifler milyar dolara uyduyu sana bana fotoğraf göndersin diye fırlatmadı uzaya. ikincisi. böyle bişey olsaydı eğer istihbarat teşkilatları buna izin vermez sırf kendileri için kullanırlardı. bunlar komik şeyler bırakın bu işleri gidin sapanla kuş avlayın...
-
pc_worm bunu yazdı:
abi olayı bide şurdan anlatsana ben kayıt olamadım
kısaca anlatayım benim verdiğim linkten ala hem full hemde kayıt falan istemez bilmem anlatabildim mi (: -
pc_worm bunu yazdı:
yawuz bunu yazdı:arkadaşlar bunlar palawra yani benim diyeceğim programa göre gene googlenin böyle bi sewisi war keyhole diye programıda war http://www.download.com/Keyhole-2-LT/3000-2056_4-10339132.html ahanda linki yükleyin üye olun 15 day trial kullanım süresi war ama programı kırarsanız bilemem ben şahsen ewimi bile gördüm kimisi araba plakasına kadar zoom yaptığını söylüyo
abi olayı bide şurdan anlatsana ben kayıt olamadım
ya inanırmısın ben geçen kayıt oldum olana kadarda kanser oldum wede gel görki şimdi bende nasıl kayıt olunacak diye kan ağlar bi şekilde uğraşıyom o lisans keyinide buldum denedim birsürü ama bi türlü olmadı yaramı deştiniz yaw
-
MaDFiuS bunu yazdı:
yok arabamın plakasını gördüm yok arkadaşı zıçarken gördüm. Bunlar palavra. kroki görmüş birisi abartmış abartmış buraya gelmiş. bi kere ayrıntılı foroğraflar her gün güncellenmiyor. herifler milyar dolara uyduyu sana bana fotoğraf göndersin diye fırlatmadı uzaya. ikincisi. böyle bişey olsaydı eğer istihbarat teşkilatları buna izin vermez sırf kendileri için kullanırlardı. bunlar komik şeyler bırakın bu işleri gidin sapanla kuş avlayın...
ewet haklısın gerçektende öyle fotolar 5 6 senelik hatta ben buna karşı değilim bu arada kroki değil 3d görüntü onlar -
o keyhole prg sine kayıt olunmuyo çünkü Free Trial süresi dolmuş.