folder Tahribat.com Forumları
linefolder Bilim Teknik Teknoloji
linefolder Microsoftan Uydu Görüntü Servisi

Microsoftan Uydu Görüntü Servisi

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MaDFiuS
    MaDFiuS's avatar
    Erkek

yok arabamın plakasını gördüm yok arkadaşı zıçarken gördüm. Bunlar palavra. kroki görmüş birisi abartmış abartmış buraya gelmiş. bi kere ayrıntılı foroğraflar her gün güncellenmiyor. herifler milyar dolara uyduyu sana bana fotoğraf göndersin diye fırlatmadı uzaya. ikincisi. böyle bişey olsaydı eğer istihbarat teşkilatları buna izin vermez sırf kendileri için kullanırlardı. bunlar komik şeyler bırakın bu işleri gidin sapanla kuş avlayın...

Her Tercih Bir Vazgeçiştir...
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    spell
    spell's avatar
    Erkek
    pc_worm bunu yazdı:

abi olayı bide şurdan anlatsana ben kayıt olamadım

kısaca anlatayım benim verdiğim linkten ala hem full hemde kayıt falan istemez bilmem anlatabildim mi  (:

arsız neyden arlanır çullugiyer sallanır
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    yawuz
    yawuz's avatar
    Erkek
    pc_worm bunu yazdı:

yawuz bunu yazdı:

arkadaşlar bunlar palawra  yani benim diyeceğim programa göre gene googlenin böyle bi sewisi war keyhole diye programıda war http://www.download.com/Keyhole-2-LT/3000-2056_4-10339132.html ahanda linki yükleyin üye olun 15 day trial kullanım süresi war ama programı kırarsanız bilemem ben şahsen ewimi bile gördüm kimisi araba plakasına kadar zoom yaptığını söylüyo

abi olayı bide şurdan anlatsana ben kayıt olamadım

ya inanırmısın ben geçen kayıt oldum olana kadarda kanser oldum wede gel görki şimdi bende nasıl kayıt olunacak diye kan ağlar bi şekilde uğraşıyom o  lisans keyinide buldum denedim birsürü ama bi türlü olmadı yaramı deştiniz yaw

tahribat.com a can feda
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    yawuz
    yawuz's avatar
    Erkek
    MaDFiuS bunu yazdı:

yok arabamın plakasını gördüm yok arkadaşı zıçarken gördüm. Bunlar palavra. kroki görmüş birisi abartmış abartmış buraya gelmiş. bi kere ayrıntılı foroğraflar her gün güncellenmiyor. herifler milyar dolara uyduyu sana bana fotoğraf göndersin diye fırlatmadı uzaya. ikincisi. böyle bişey olsaydı eğer istihbarat teşkilatları buna izin vermez sırf kendileri için kullanırlardı. bunlar komik şeyler bırakın bu işleri gidin sapanla kuş avlayın...

ewet haklısın gerçektende öyle fotolar 5 6 senelik hatta ben buna karşı değilim bu arada kroki değil 3d görüntü onlar

tahribat.com a can feda
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    TrKomando89
    TrKomando89's avatar
    Erkek
    o keyhole prg sine kayıt olunmuyo çünkü Free Trial süresi dolmuş.
Toplam Hit: 4088 Toplam Mesaj: 16