Microsoft‘Tan Google‘A Protesto!
-
manhyak bunu yazdı:
-----------------------------
4FY0K bunu yazdı:
Bazı otoriteler ve Microsoft'a göre de, Google, ITA'yı da ele geçirirse, birlik kontrolden çıkabilir, tekel oluşabilir ve seyahat giderleri tepeye tırmanabilir. Kaybeden ise müşteriler olur.
----------------------------Microsoft google ın tekel olabileceğinden protestomu başlatmışşş ???? Microsoft tekelin ağababası aq google a küfreden müslüman olsa :p
---------------------------------------- -
13 Yaşında

HEP :):):):)
-
lan o aralardan biri microsoft işletim sistemiyle microsofta mı kafa mı tutuyo demiş.. hoca hangi google sunucusu windows.. bunu ispatlamaya çalışda gülelim..
ayrıca gene takım tutar gibi firma tutmuş millet :D ulen biz milletcek şu hastalıkdan vazgeçmeyeceyiz.. babalarımız sağ sol.. biz gs, fb.. çoluk çocuklarımızda google microsoft mu diyecek ne diyecek merakla bekliyorum :| :D
-
tarzan bunu yazdı:
lan o aralardan biri microsoft işletim sistemiyle microsofta mı kafa mı tutuyo demiş.. hoca hangi google sunucusu windows.. bunu ispatlamaya çalışda gülelim..
ayrıca gene takım tutar gibi firma tutmuş millet :D ulen biz milletcek şu hastalıkdan vazgeçmeyeceyiz.. babalarımız sağ sol.. biz gs, fb.. çoluk çocuklarımızda google microsoft mu diyecek ne diyecek merakla bekliyorum :| :D
------------------------------------------------ -
Robinson_Crusoe bunu yazdı:
Her iki firmadan birbirinden yalloz kaptırınca pastanın büyük dilimini microzort başlatıyor protestosunu,
-----------------------------Türkçe hocanın kulaklarını çınlatıyorum şu an.
-
Fcuk bunu yazdı:
Robinson_Crusoe bunu yazdı:
Her iki firmadan birbirinden yalloz kaptırınca pastanın büyük dilimini microzort başlatıyor protestosunu,
-----------------------------Türkçe hocanın kulaklarını çınlatıyorum şu an.
--------------------------------------------------